Dolunay 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Deniz kaza geçirdi mi?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Deniz kaza geçirdi mi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2017 15:38

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Artık pazar günleri izleyicileriyle buluşan Dolunay’ın 18. Bölümüyle ilgili en çok merak edilen konu motosiklette kendisini kaybeden Deniz’in akıbeti. Peki, Aslı’nın sözleriyle sarsılan Deniz kaza geçirdi mi? İşte, Dolunay 18. yeni bölüm fragmanı ve son bölümü hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa bir süre önce izleyicilerle buluştu. Ancak fragmanda Deniz’e dair bir görüntünün olmaması kafalarda soru işareti bıraktı. Dolunay’ın 29 Ekim Pazar akşamı yayınlanan son bölüm finalinde Deniz, uzun süredir görmezden geldiği bir gerçekle yüzleşmenin acısını yaşamıştı. Aslı’nın Ferit’i sevdiğini söylemesi üzerine kendisini kaybeden Deniz, motosikletin üzerinden kontrolünü kaybetmişti. Yeni fragman Deniz’e dair bir ipucu vermedi ancak Aslı ve Ferit’in keyifli hali Deniz’e bir şey olmadığını düşündürdü. İşte Dolunay 18. bölüm fragmanı ve özeti!

 SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazlı, Ferit’e yardım etmeye çalışıyor. Ferit‘in tutuklanması gündeme bomba gibi düşmüştür. Nazlı eşi olarak kocasının yanında olmak ister. Her ne kadar evcilik oyununun anlaşılmaması için çabaladığını iddia etse de Ferit için endişelenmiştir. Ferit de Nazlı’nın yanında olmasından memnundur. Karmaşık duygular içinde olan Ferit ve Nazlı kendilerini sürekli bu oyundaki becerilerinin sınandığı durumlarda bulurlar. Deniz ise ne kadar inkar etse de Ferit ve Nazlı arasındaki çekime şahit olacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!