Dolunay 13. bölüm yeni bölüm fragmanı Ferit affedecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay 13. bölüm yeni bölüm fragmanı Ferit affedecek mi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2017 12:30

Dolunay yeni bölüm 2. fragmanı izleyicileriyle buluştu. Son bölüm finaliyle hafızalara kazınan dizinin 26 Eylül Salı günü yayınlanacak olan bölümünde sürprizlerle dolu gelişmeler var. Dolunay 13. bölümünde Ferit, Nazlı'yla sert bir yüzleşme yaşıyor. Nazlı ise köşe bucak kaçtığı Ferit’in en çok yanında olmak istediği zaman ondan uzak durmak zorunda kalıyor. İşte Dolunay 13. bölüm fragmanları!

Haberin Devamı

Dolunay dizisinin 13. bölümü 2. fragmanı yayınlandı. Romantik komedi türündeki gençlik dizisi Dolunay’ın 26 Eylül Salı günü yayınlanacak bölümüyle ilgili en çok merak edilen konu artık gerçekleri öğrenen Ferit’in tepkisi! Asuman’ı yaptıklarını saklayan Nazlı, kendisini affettirebilecek mi? İşte Dolunay 13. bölüm fragmanları ve detaylar!

İlk fragmanda Nazlı’nın gözyaşlarına, Ferit’in ise duygusal sözlerine tanık olan izleyiciler, Dolunay yeni fragmanıyla daha detaylı ipuçları edindi. Her şeye rağmen Nazlı’nın yanında olduğu görülen Ferit, duygularını saklamak ta zorlansa da, Nazlı’yı kolayca affetmeyecek gibi görünüyor. En son 19 Eylül Salı günü ekrana gelen dizinin son bölümünde Ferit, eline geçen zarfla gerçekleri öğrendi. Ferit’in tüm bu olanlara rağmen aşkının peşinden gidip gitmeyeceği Dolunay 13. bölümünde belli olacak.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ferit ve Nazlı artık beraber çalışmak zorundadır. Birbirlerine karşı olan duyguları ve zıt karakterleri bu beraberliği daha zorlu bir hale getirir. Deniz Ferit'in bu girişiminden rahatsız olmuştur. Nazlı'nın tepkisini çekmeden Ferit'le savaşmanın yollarını aramaya başar. Ferit ve Nazlı yakınlaştıkça Demet Hakan'dan uzaklaşmaktadır. Karısının bu tavrından rahatsız olan Hakan karanlık yüzünü daha çok göstermeye başlar.

 

BAKMADAN GEÇME!