Dolunay 10. bölüm yeni fragmanında büyük soru işareti: Yolları ayrılıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay 10. bölüm yeni fragmanında büyük soru işareti: Yolları ayrılıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2017 10:21

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Romantik komedi türündeki dizininin 10. bölüm fragmanlarına Ferit'in elindeki sözleşme damga vurdu. Nazlı’nın istifasına Ferit'ten karşı atak geliyor. Ferit’in bütün itirazlarına rağmen işi bırakmaya kararlı olan Nazlı, Deniz’e sığınıyor. Peki Dolunay yeni bölümünde neler olacak? Ferit ve Nazlı'nın yolları ayrılıyor mu? İşte Dolunay 10. bölüm fragmanı ve ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Dolunay dizisinin 10. bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken yeni görüntüler ortaya çıktı. Yayın tarihine kısa bir süre kala yayınlanan Dolunay yeni bölüm 2. fragmanına Ferit’in sözleri damga vurdu. Ferit ve Nazlı arasında neler yaşanacak? Nazlı ve Ferit’in yolları ayrılıyor mu? 

Dolunay dizisinin 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Son bölüm finaliyle hafızalarda soru işareti bırakan ve yeni bölümü büyük bir heyecanla beklenen Dolunay’ın her iki fragmanında da dikkat çeken detaylar var. İşten çıkmak isteyen Nazlı, eline geçen sözleşmeyle büyük bir şok yaşar. Deniz ise özgürlüğüne kavuşması için ona teklifte bulunur. Elindeki 100 bin TL’lik sözleşmeyi kullanan Ferit, zor da olsa bir karar verir. İşte Dolunay dizisinin yeni bölümünden ilk görüntüler ve son bölümü hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!



Ferit'le aynı ortamda bulunmak Nazlı için gittikçe daha zor olmaya başladı. Bir yandan Ferit'e karşı duyguları diğer yandan sakladığı sır onu sıkıştırdı. Ferit Nazlı'nın hareketlerine bir anlam veremezken onun Deniz'le olan yakınlığından da rahatsız olmaya başladı. Nazlı artık bir karar vermek zorunda kaldı. Deniz ise Nazlı'ya karşı daha cesur davranmaya başladı. Bundan en çok etkilenen Alya oldu. Asuman Demet'in beklediğinden daha dişli çıktı. İkili bundan sonra kartlarını açık oynadı.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!