Diriliş Ertuğrul dizisi yayınlanan son bölümüyle aksiyonu arttırdı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul dizisi yayınlanan son bölümüyle aksiyonu arttırdı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2018 23:36

Diriliş Ertuğrul dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Her çarşamba akşamı izleyicileriyle buluşan dizi Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde gerilim artmaya devam etti. Son bölümde Bilecik Tekfuru, Ertuğrul’a bir komutanını gönderdi ve Ares karşılığında kendisinden Karacahisar Kalesi’ni geri istedi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ertuğrul fetihten sonra kale içinde yeni nizam dahilinde gerekli düzenlemeleri yaptı. Kendisine emanet olan Marya’yı ise Artuk’la evlendirmek istedi ve iki tarafın da rızasını alarak Marya ve Artuk’u evlendirdi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ertuğrul fetihten sonra kale içinde yeni nizam dahilinde gerekli düzenlemeleri yapmıştır. Kendisine emanet olan Marya’yı ise Artuk’la evlendirmek istemiş ve iki tarafın da rızasını alarak Marya ve Artuk’u evlendirmiştir. Hayme Ana bu nikah sırasında fenalaşmış ve yere yığılmıştır. Hayme Ana Ertuğrul’un kolları arasında helallik dileyerek gözlerini yummuştur. Peki Hayme Ana yaşayacak mıdır? Akıbeti ne olacaktır? 
 
Diğer taraftan Bilecik Tekfuru ise, Ertuğrul’a bir komutanını göndermiş ve Ares karşılığında kendisinden Karacahisar Kalesi’ni geri istemişti. Ares ve Titan’ın izini bulan Atsız ise Ertuğrul’a gördüklerini haber etmeye giderken şehit edilmişti. Ertuğrul’un teklifi reddetmesinden sonra Bilecik Tekfuru ne yapacak? Her yerde tedbir aldıran Ertuğrul hamle yapacak mı? Ares ve Titan’ın Hanlı Pazar’da kuracağı tuzağı önceden sezebilecek mi? 
 
Ares’in başına neler gelecek? Ertuğrul, Ares’i her şeyi itiraf etmesi için Konya’ya götürebilecek mi? Olanlar karşısında Emir Saadeddin ne yapacak?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul'un 105. yeni bölümünde; Elinde tutsak olarak bulundurduğu Ares'in bildiklerini kullanmak isteyen oba beyi, Emir Saddettin Köpek'in gerçek yüzünü Sultan Alaaddin'e kanıtlamakta kararlıdır. Ares'e 'Seni Konya'ya götüreceğim, Emir Saadettin ile yaptığınız işbirliğini Sultan Alaaddin'in huzurunda bir bir anlatacaksın' sözlerini sarf eden oba beyi, suikast hazırlığında olan Emir Saadettin'in oyununu bozmak üzere yola çıkmıştır. Emir Saadettin ise tuzaklı olarak hazırlattığı sandığı sultanın huzuruna getirmiştir. Peki, sandıktan fırlayan ok, kime isabet edecektir?

Haberin Devamı

 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞNMIŞTI

Son bölümde ise; Karacahisar Kalesi'ni fetheden oba beyi, kendisinden istenen kaleyi vermeye niyetli değildir. Oba beyi bizanslılara kaleyi almak için ancak kan dökülmesi gerektiğini ifade etmiştir. Diğer taraftan Hayme Ana'nın durumu ise kritik bir hal almıştır. 'Ecel atına binip de, dönülmez yurda gitmenin vakti yakındır' sözlerini sarf eden Hayme Ana, zehri içtiği anda Ertuğrul Bey tarafından görülmüştür.

Oğluna içini döken Hayme Ana,'Çok zorluklar gördüm Ertuğrul, son bir muradım kaldıysa o da oğullarımı bir arada görmektir' sözlerini sarf etmiştir. Peki, oba beyi anasının bu isteğini yerine getirebilmek için nasıl bir yöntem izleyecektir.

Haberin Devamı

Oba beyinin uzun zamandır beklediği İbn-ül Arabi ise Ertuğrul'a Karacahisar Kalesi'nin öneminden bahsetmiştir.

ENGİN ALTAN'IN BEBEĞİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU

Neslişah Alkoçlar-Engin Altan Düzyatan çifti, bebeklerinin cinsiyetini öğrendi. Neslişah Alkoçlar, Ağustos 2014'te Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan ile evlenmişti. Ocak 2016'ta oğulları Emir Aras dünyaya geldi. Çift ikinci kez anne baba olmaya hazırlanıyor.

Neslişah Alkoçlar üç aylık hamile. Posta'nın haberine göre geçen gün bebeğinin cinsiyetini öğrendi ve eşine müjdeyi verdi: Kız geliyor.

BAKMADAN GEÇME!