Arka Sokaklar son bölüm tam ve kesintisiz izle - Arka Sokaklar 565. yeni bölüm fragmanı yayında!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölüm tam ve kesintisiz izle - Arka Sokaklar 565. yeni bölüm fragmanı yayında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2020 04:40

Arka Sokaklar 564. son bölümü tek parça internet üzerinden yayınlandı. Kanal D ekranlarında cuma akşamları izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar'ın 6 Kasım tarihli son bölümüne Rıza Babayı örgütün elinden kurtarmaya çalışan ekibin kurduğu plan damga vurdu. Civan'ın kalleşçe hamlesi ise Arka Sokaklar son bölümünde dikkat çeken diğer gelişmelerden oldu. Tüm bunların ardından Arka Sokaklar 565. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, kaçıranlar için Arka Sokaklar son bölüm tam ve kesintisiz izleme linki ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 564. bölümüyle 6 Kasım Cuma akşamı ekranlara geldi. Heyecanına hız kesmeden devam eden sevilen dizinin son bölümünde örgütün Asım komiseri kaçırması ve içine yerleştirdikleri bombanın patlaması ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise Mesut'u yalnız bırakan Selin'in gitmesi merak uyandırdı. İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Terör örgütünün İstanbul sorumlusu olan Civan, kardeşi Nuran'ın serbest bırakılmasını sağlayabilmek için Ankara İstihbaratından Başkomiser Asım'ı kaçırmıştır. Rehine değişimi ile Nuran'ı kurtarmaya çalışmaktadır. Bu sırada olayın içine ekibimiz de dahil olur. Asım, kendi imkanlarıyla kaçmayı başarır. Ekibin yardımıyla hastaneye götürülür. Doktorlar ve eşi karnından gelen ses ile şoke olurlar. Ne olduğunu anlamaya çalıştıkları sırada Civan, Asım'ın karnına yerleştirdiği bombayı patlatır. Bombanın yarattığı kaos ortamında Civan, Rıza Babayı kaçırmayı başarır. Ekip, Rıza Babanın kayıp olduğunu anlayınca telaşlanırlar. Sağ olup, olmadığını anlamaya çalıştıkları sırada Civan'dan gelen görüntülü arama ile şaşkınlıkları ikiye katlanır. Rıza Baba, elleri kolları bağlı bir şekilde Civan'ın esiri olmuştur. Civan, kardeşi Nuran ile Rıza Babanın takasını istemektedir.

Haberin Devamı

Ekip, Civan'ın olası mekanlarına baskınlar düzenler; fakat, çabaları boşunadır. Civan, sürekli olarak yer değiştirmektedir. Engin Müdür, Avukat Başak'ı da kullanarak Nuran'ı kaçırmayı başarır. Takasın olacağı adrese geldiklerinde onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Civan, kalleşçe bir plan daha yapmıştır. Takasın olduğu alana bir keskin nişancı yerleştirmiştir. Keskin nişancının silahı da Rıza Babayı hedeflemektedir.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 

Rıza Baba kurtuluyor ancak ekip olayın peşini bırakmıyor. Hüsnü ise küçük bir kaza geçiriyor ancak dillere pelesenk olmaktan da kurtulamıyor. 

Selin ve Mesut arasında da sular durulmuyor. Selin, Mesut'a artık yapamadıklarını söylüyor. Selin ve Mesut ayrılacak mı?

BAKMADAN GEÇME!