MasterChef Hamza Mercimek'in sağlık durumu hakkında üzen haber! Annesi böbreğini verecekti…

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Hamza Mercimekin sağlık durumu hakkında üzen haber Annesi böbreğini verecekti…
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2022 13:39

MasterChef eski sezon yarışmacılarından olan Hamza Mercimek’in sağlık durumu hakkında Somer Sivrioğlu açıklama yaptı. Mercimek daha önce programa canlı bağlantıyla katılarak böbreklerini kaybettiğini ve annesinden nakil olacağını duyurmuştu. İşte Hamza Mercimek’in son sağlık durumu

Haberin Devamı

MasterChef’in eski sezon yarışmacısı Hamza Mercimek daha önce canlı yayına katılarak, ‘Annem beni doğurdu şu anda annem bana can verecek. Böbreğinin birini bana veriyor. Ameliyat hazırlıklarına başladık. İnşallah güzel olacak.’ demişti. Somer Şef, Hamza'nın son durumu ile ilgili üzen haberi verdi.

Annesinin böbreğinin Hamza için uyumsuz olduğunu söyleyen Somer Şef, "Annesi kendi böbreğini verecekti fakat bir uyumsuzluk yakalanmış. Maalesef Hamza’nın sıkıntısı devam ediyor. Her türlü desteğimizle Hamza’nın yanındayız" ifadelerini kullandı.

MASTERCHEF HAMZA KİMDİR?

MasterChef 2021 ana kadrosunda yer alan Hamza Mercimek yarışmaya İstanbul’dan katılmıştı.25 yaşında olan ve iddialı konuşmaları ile dikkat çeken Hamza aslen Bolu doğumlu. Ailesinin de yemekle uğraştığını ifade eden Mercimek, Karaköy'de çalışıyordu. Mercimek birçok otel ve restoran mutfağında çalışmıştır.

Haberin Devamı

İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra liseye başlayan Hamza Mercimek, mutfağa olan aşkından dolayı okuduğu liseyi yarıda bıraktığını aktardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!