Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2016 14:57

Survivor 2016'da finale doğru giden yolda son oyunlar.. Kimler Kıbrıs'a gitmeye hak kazanacak. Bu akşam Survivor'da kritik bir dokunulmazlık oyunu oynanacak. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında oynanacak dokunulmaz oyununun kazananı kim olacak merak konusu. Survivor'da son yaşananlar haberimizde.

Haberin Devamı

Survivor'da yaşan mücadelesi devam ediyor. Bu hafta çok daha kritik. Finale doğru giden yolda kazanılan ödüller ve dokunulmazlık oyunları çok daha önemli. Bu akşam oynanacak olan dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? İşte ayrıntılar..

SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Survivor'da bu akşam dokunulmaz oyunu oynanacak. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım için kritik saatler yaşanacak. Finale doğru giden yolda artık işler çok daha zor. Kimler Kıbrıs'a gitmeye hak kazanacak. Survivor 100. bölümü ile bu akşam TV8'de..

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNDA SİNİRLER GERİLDİ..

Survivor'da dün akşam oynanan iletişim ödülününde sinirler iyice gerildi. Nagihan ve Damla sakatlıklarından dolayı oyunlarda yer almazken, Semih, Atakan, İbrahim ve Serkay kıyasıya bir mücadele verdiler. 

Haberin Devamı

Zorlu yarışın galibi Ünlüler takımı oldu. Ünlüler 10'a 8 Gönüllüler takımını yendi. İletişim ödülünü kazanan Ünlüler takımı seçtikleri kişi ile görüntülü konuşma hakkını elde ettiler.

Yarış sırasında ortam yine gerildi. Semih'in İbrahim ve Serkay için söylediği sözlere Nagihan'ın da gülerek tepki vermesi, İbrahim ve Serkay tarafından tepkiyle karşılandı. İki takım arasında yine soğuk rüzgarlar esti.

NAGİHAN SURVIVOR ADASINA GERİ DÖNDÜ AMA…

Survivor’da en çok yarışmayı kazanan isim olan Nagihan, sakatlığının ardından adaya geri döndü. Doktor gözetiminde olan ve oyunlara katılmayan Nagihan sakatlığına ilişkin ilk açıklamayı adaya döner dönmez yaptı ve şoke eden anları şu şekilde anlattı: ‘Böyle olacağını bilemezdik, son sayıya gelmiştik ve benim alacağım sayı kazanmaya yetebilirdi. Saniyelik bir hamleyle bayrağa uzandım ve kaybedeceğimi biliyordum ve çok büyük bir risk almış oldum. Oturur pozisyonda atladım ve ayağım kaydı ve kalça kısmımda bir patlama sesi duydum.

Dünya başıma yıkıldı. Survivor’ın sonunda bunu yaşamak beni çok üzdü. Son hafta kalmışken ve performanslarımızı sergileme açısından ben bununla nasıl baş edicem bilmiyorum. Sabaha kadar uyuyamıyorum. Dokunuyorum, dualar ediyorum, mucizeler bekliyorum. Her şeyin hayırlısı… Keşke böyle olmasaydı.

 

BAKMADAN GEÇME!