Ebru Şallı’dan ceviz önerisi!

Güncelleme Tarihi:

Ebru Şallı’dan ceviz önerisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 11:23

Pilates, sağlıklı beslenme, cilt güzelliği konusundaki bilgi ve birikimlerini yıllardır hanımlarla paylaşan manken Ebru Şallı’dan yine çok konuşulacak bir haber geldi. Fit vücudu ve sağlıklı yaşam tarzıyla kadınların hayran olduğu Şallı’dan bol bol ceviz yiyin önerisi geldi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Sağlığına verdiği önemle bilinen Ebru Şallı, bahar yorgunluğu için bol ceviz yiyor.

Hayatını spor ve sağlıklı yaşama adayan Ebru Şallı, dün kahvaltı sofrasını paylaşıp besin tüyoları verdi. Şallı'nın kahvaltısı; 2 rafadan yumurta, beyaz çay, çavdar ekmeği, zeytin, kırmızı biber, kivi ve cevizden oluşuyordu.

Kırmızı biberin C vitamini deposu olduğunu söyleyen güzel oyuncu, "Bahar yorgunluğunu hissetmemek için güne iyi bir kahvaltıyla başlayın. Özellikle ceviz, yorgunluğa karşı birebir" diye konuştu.

Ebru Şallı’dan ceviz önerisi

Ebru Şallı kimdir?

Ebru Şallı 1995 yılı Queen of Turkey yarışmasının 1. güzelidir. Güzel manken 15 Ocak 1977 yılanda İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ebru Şallı aslen İzmir'lidir.

Haberin Devamı

Henüz 14 yaşındayken şarkılarına hayran olduğu, televizyondan izlediği Ozan Orhon'a görmeden aşık oldu. 1993 yılında Hakan Seçen'le tanışıp fotomodellik yapmaya başladı..ğu için üniversite sınavlarına girmedi. 1997 yılında, aşık olduğu Ozan Orhon'la evlendi fakat 1998 yılının Haziran ayında boşandı.

1999 yılında Emrah'la "Unutabilsem" adlı dizide rol aldı. "Belalım Benim" ve "Gölge Çiçeği" oynadığı diğer dizilerdir. "Reyting Hamdi"programında kendini gösterdi. Hamdi Alkan'la aşk yaşadığı söylentilerini önce doğruladı, sonra ise yalanladı.

Harun Tan ile evlenen Ebru Şallı bir süre sonra podyumları bıraktı. 2004 yılında Beren, 2010 yılında Pars adında iki erkek çocuğu dünyaya geldi . Şallı, hamilelikte yaşadıklarını “Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak” adlı bir kitapta anlattı. Daha sonra “Ebru’nun Mutfağı” adlı bir program sundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!