Doktora gönderdiği e-mail sayesinde annesini sağlığına kavuşturdu

Güncelleme Tarihi:

Doktora gönderdiği e-mail sayesinde annesini sağlığına kavuşturdu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2016 13:59

İstanbul’da zehirli guatrdan dolayı sağlığı bozulan annesini tedavi etmesini istediği doktora ‘Kayıhan bey duyun sesimi’ başlıklı mail gönderen kız, annesinin sağlığına kavuşmasını sağladı. 

Haberin Devamı

Sevcan Açan, 69 yaşındaki tiroid bezi hastası annesi Melek Açan sağlığına kavuşamayınca çareyi bu konuda ünlü bir doktora mail atmakta buldu. Özel bir hastanenin başhekimi genel cerrahi uzmanı Kayıhan Çağlar’a mail göndererek ‘‘Kayıhan bey duyun sesimi’ dedi. Mailinde annesinin hastalığı konusunda detaylı bilgileri belirten Sevcan, annesinin tedavi edilmesini istedi. Bunun üzerine Kayıhan Çağlar, hastanın Eskişehir’e getirilmesi durumunda tedavi edebileceklerini söyledi. Hasta Melek Açan, kızı ile birlikte hastaneye geldi. Yapılan tetkikler sonrasında ameliyata alınan Melek Açan, yapılan başarılı operasyon sonrasında sağlığına kavuştu.

Doktora gönderdiği e-mail sayesinde annesini sağlığına kavuşturdu

Haberin Devamı

SOLUK BORUSU VE YEMEK BORUSUNA KADAR BÜYÜMÜŞTÜ

Ameliyatı gerçekleştiren Kayıhan Çağlar, hastanın sağlığına kavuştuğunu, ancak kontrollerinin süreceğini belirterek, “Hastamızın tiroit bezinin özellikle sol tarafı, soluk borusu ve yemek borusu arkasına doğru büyümüş, ayrıca göğüs kafesi yerleşimli idi. Zehirli olması nedeni ile damarlanmanın artmış olması da ayrıca bir sorundu. Kullanmış olduğumuz ‘İntraoperatif Sinir Monitörizasyon’ sisteminin de katkısı ile tatbik ettiğimiz Bilateral Total Tiroidektomi ameliyatı ile hastamız Melek Açan’ı başta kızı Sevcan hanım olmak üzere tüm sevenlerine şifa ile kavuşturduk” dedi.

Doktora gönderdiği e-mail sayesinde annesini sağlığına kavuşturdu

Mail atarak annesinin sağlığına kavuşturulmasını isteyen Sevcan Açan ise, şunları söyledi:

“En kıymetli hocam doktorum. Duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum. Kelimeler inanın kifayetsiz kalır. En kıymetlimi Allah'ın size bahşettiği şifalı ellerle bana bağışlamasına vesile oldunuz. Tüm kalbimle minnettarım. Rabbim neşterinize, emeğinize, yüreğinize zeval vermesin. Allah razı olsun çok teşekkür ederim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!