Diş telleri küçük kızı az kalsın öldürüyordu!

Güncelleme Tarihi:

Diş telleri küçük kızı az kalsın öldürüyordu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2016 16:38

Diş telleri özellikle küçük yaşlarda sıklıkla kullanılan bir diş tedavisi yöntemi. Ancak vücudunuzda henüz var olup olmadığını bilemeyeceğiniz pek çok ilginç rahatsızlık yüzünden diş telleri ölümünüze yol açabilir. Peki nasıl oluyor diyecek olursanız orası başınıza gelmeden zor anlayacağınız bir durum!

Haberin Devamı

ABD Memphis'te yaşayan 15 yaşındaki Kennedy Odom, diş teli taktıktan sonra çok hastalandı ve aylarca okula gidemedi. Ağzı çok acıyordu ve su toplamıştı. Yemek bile yiyemiyordu. Stevens-Johnson sendromunu için testler yapıldı ve strep boğaz negatif sonuçlandı. Doktorlar antibiyotikleri kesti ve 15 yaşındaki kıza ağrısı için ilaç uygulamaya başladı. Odom’un anneannesi Tarama Irving, “Kendi kendimize bir sürü araştırma yaptık, Google’da araştırdık, Youtube’da video izledik, aklınıza gelebilecek her şeyi yaptık.” Dedi.

Diş telleri küçük kızı az kalsın öldürüyordu

Araştırmadan sonra, Kennedy ve ailesi doktorlara, yaraların sebebinin diş telleri ile alakalı olup olamayacağını sordu. Sonunda, doktorlar sorunun kaynağını buldu. Kennedy’nin nikele alerjisi vardı ve diş telleri nikel içeriyordu. 15 yaşındaki kızın ailesi ilaçlar için bu zamana kadar tam 15 bin Euro ödedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!