Özcan'dan şaşırtan açıklama

Güncelleme Tarihi:

Özcandan şaşırtan açıklama
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2010 11:48

Özcan Deniz, kadınların nasıl erkek sevdiğini açıkladı.Ben artık kabul ettim, siz de kabul edin; kadınlar sürünenerkeği görmeye bayılıyor.

Haberin Devamı

Fahriye Evcen / Foto Galeri

Fahriye Evcen- Özcan Deniz / Foto Galeri

Ünlüler hakkında bilmek istediğiniz her şey / Haber-Galeri

HT Magazin'in haberine göre; Kalp Yarası adlı şarkısında  “Ah ne zormuş sevdalanması, bir erkeğin ağlaması ” diyen Özcan Deniz’den kadınlara ince mesaj... Geçtiğimiz hafta sonu Günay  Restaurant’ ta sahneye çıkan Deniz, kendisinden ‘Kalp Yarası ’ şarkısını isteyenkadın  hayranlarına, “Bu şarkıya bayılıyorsunuz. Çünkü şarkı sürünen erkeği anlatıyor” dedi.  Üç ay ayrı kaldığı sevgilisi Fahriye Evcen’le geçtiğimiz günlerde barışan ünlü şarkıcı  öyle devam etti:

DEMEK ÖZCAN DA SÜRÜNMÜŞ

“Ben artık kabul ettim, siz de  kabul edin; kadınlar sürünenerkeği görmeye bayılıyor. Hatta, onlar için çok üzülüyormuş gibi yapıp içlerinden ‘Oh’ çekip ‘Beter olsun’  diyorlar.” Özcan Deniz’ in bu sözlerinin ardından kadın hayranları arasında  gülüşmeler oldu. Hayranları, “Demek ki Özcan da Fahriye’den ayrı kaldığı günlerde  böyle bir sürünme durumu yaşamış. İlişkileride ondan sonra yeniden başlamış”  dediler.

Haberin Devamı

DİĞER HABERLER

  

  

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!