Naşide Göktürk 'Çocukluğumu Uçuruyorum' albümünü tamamladı!

Güncelleme Tarihi:

Naşide Göktürk Çocukluğumu Uçuruyorum albümünü tamamladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 11:08

Bir süredir kanserle mücadele eden ve yeni albüm çalışmaları sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırılan Naşide Göktürk’ten iyi haber Facebook sayfasında yapılan paylaşım ile geldi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Bir süredir kanserle mücadele eden ünlü sanatçı Naşide Göktürk, yeni albüm çalışmalarına başladı. Yeni albüm çalışmaları sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırılan ünlü sanatçıdan iyi haber var. İşte detaylar…

Hayranlarının karşısına yeni albümü “Çocukluğumu Uçuruyorum” ile çıkmaya hazırlanan Naşide Göktürk, sabah saatlerinde Facebook sayfasına “Şükür ve teşekkürle günaydın hayat ,günaydın arkadaşlar…” notunu yazdı.

Naşide Göktürk Çocukluğumu Uçuruyorum albümünü tamamladı

8 Mart’ta piyasaya çıkacak olan yeni albümü “Çocukluğumu Uçuruyorum” için şu mesajı yayınladı: “Zorlu bir tedavi sürecinden sonra nihayet evimdeyim. Albüm en geç bir haftaya kadar satışta, birkaç kez stüdyodan ambulans ile hastaneye yetiştirildim... Vazgeçmedim ve benim içime çok sindi, umarım siz de seversiniz…”

Haberin Devamı

Naşide Göktürk Çocukluğumu Uçuruyorum albümünü tamamladı

Naşide Göktürk Kimdir?

Yorumcu kimliğinin yanı sıra şair, söz yazarı ve besteci kimliği ile de adından sıkça söz ettiren ünlü sanatçı Naşide Göktürk, 1 Nisan 1965 yılında dünyaya geldi.

İlk albümüne adını veren “Yüreğim Rehşn” adlı şarkısı ile adını duyurmayı başaran Göktürk, çocukluk ve gençlik yıllarını Büyükada’da geçirdi. Şarkı sözü yazmaya okul yıllarında başlayan ünlü sanatçı, bir süre muhasebecilik yaptıktan sonra Ankara’da bir kafe işletti.

İlk albümünü 1990’lı yılların ortalarında çıkarttı. Muhteşem şarkılarının yanı sıra bir çok kitap’da yazan Göktürk’ün yazdığı kitaplar arasında; Sesimi Ateşe Verdim, Son Çaylar, Yüreğim Rehin, Mavi Mavi Sevdim Seni, Tül Gibi, Pırlanta Peri ve Savrulurken Seni Buldum yer alıyor.

Albümleri: Yüreğim Rehin, Yüreğim Hâlâ Rehin, Kan Kırmızı, Kimsem Yok, Unutmak İstiyorum.

Naşide Göktürk Albüm Tanıtımı

BAKMADAN GEÇME!