Modacı kavgası

Güncelleme Tarihi:

Modacı kavgası
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2004 22:59

Geçtiğimiz hafta Cine5’te yayınlanan ‘Başka Yerde Yok’ programının kulisinde kavga çıkmış. Nasılına, nedenine gelince... Programın ilk konuğu eski modacı Neslihan Yargıcı’ymış... Kürşat Başar ile Tuluyhan Tekelioğlu’nun sorularını yanıtlayan modacının ardından programa Dilek Hanif katılmış.

Kendisine ayrılan süre bitip stüdyodan çıktığı sırada, içeri meslektaşı Hanif’in girdiğini gören Yargıcı, kuliste ‘Bu kadının da konuk olduğunu ve benden sonra programa katılacağını söyleseydiniz, ben bu programa çıkmazdım’ diye bağırmaya başlamış. Görevliler ünlü modacıyı güçlükle yatıştırabilmiş.

Bodrum’da yaz düğünü

Tülin Şahin önceki gün Kozyatağı Carrefour’daki Sevil Parfümeri’de, ünlü kozmetik markası Lancome’un teknoloji mucizesi Diagnos cilt analiz makinelerini tanıttı. Tanıtım sırasında gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Şahin, üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi Mehmet Özerler’le yakında dünyaevine girmeye hazırlandıklarını söyledi. ‘Düğünü Bodrum sahillerinde yapacağız. Gelinliğimi Yıldırım Mayruk dikecek. Çok az detay kaldı hazırlanmamış, onları da düğüne bir hafta kala tamamlayacağız’ diyen ünlü manken çok mutlu...

İşte kocam!

Gazeteci Elif Dağdeviren, eski aşkı Popçu Tarkan uğruna hiç tereddüt etmeden mesleğini bırakmıştı. Ama üç yıl süren bu aşk uzun ömürlü olmadı. Dağdeviren ardından Emre Ergani ile nikah masasına oturdu. Bu evlilik de iki yıl önce bitti. Eski gazeteci, altı ay önce de bir dostunun evinde Ali Güner’le evlendi. Evlilik sonrası ise onları pek gören olmadı. Sonunda ortaya çıkan çift, geçtiğimiz gece Beyoğlu Markiz’de dostlarıyla yemek yedi. Elif Dağdeviren’in eşini, çoğu arkadaşı ilk olarak o akşam görmüş oldu...

Çantalar bedava

Louis Vuitton marka çantalara merakıyla bilinen Deniz Akkaya’nın, bu masrafın altından nasıl kalktığı sorusunun yanıtı bulundu. Markanın neredeyse tüm modellerinden edinen Akkaya, meğer bu çantalar için para ödemiyormuş. Louis Vuitton, kendi reklamını yapmak için çalıştığı mankenlere her yeni modelinden birer tane hediye ediyormuş. Hatırlanacağı gibi Akkaya, markanın Türkiye çekimleri için geçtiğimiz ay Paris’e gitmişti.

Yeni tekliflere açık

Sosyenin renkli simalarından biriyken oyuncu olmayı kafasına koyan ve çok sayıda dizide rol alan Billur Kalkavan, yeni sezon için teklif bekliyor. Arkadaşları arasında ‘Bili’ lakabıyla tanınan Kalkavan, uzun zamandır ara verdiği oyunculuğa dönmek için gün sayarken, bir yandan da form tutmaya çalışıyor. Her gün düzenli olarak spor yapan Kalkavan, görsel bir iş yaptığını ve formda kalmak zorunda olduğunu söylüyor.

36 yıl bitti

Nevra-Metin Serezli çifti, evliliklerinin 36. yılını Karaköy Safran’da kutladı. Oğulları ve gelinleriyle yenilen yemek sonrası kendilerini dans pistine atan Serezliler, geç saatlere kadar pistten inmedi. Serezli, gecenin sonunda ‘İnşallah evliliğimizde altın yılı da geride bırakacağız’ dedi. Büyük oğlu Selim, küçük oğlu Murat ve gelinleri Handan ve Tülin de dans da ünlü oyunculara eşlik ettiler.

Bebek için erken

Murat Özyeğin ile Edvina Sponza, geçtiğimiz yıl Yeniköy’deki Fransız Konsolosluğu’nun yazlık ikametgahında evlenmişlerdi. Çift, Nevbahar Demirağ’ın Wanna’daki doğum gününde çıktı karşımıza... Herkes merakla bebek haberini beklese de onlar ‘henüz erken’ deyip konuyu kapattılar.

Sosyete çiçek açtı

İlk olarak kış başında Siren Ertan’ın üzerinde gördüğümüz çiçek desenli, yakaları ve kolları kürklü jean manto modeli, kısa sürede sosyetede moda oldu. Elif Germiyanlıgil, Şirin Yalçın, Mine Taşkent, Gülay Kamaz gibi isimler de bu mantolardan hemen birer tane edindi. Clio Fotiyadis de bu modaya uyan en son isim oldu. Yeni mantosuyla Markiz Buz bara geldi.

Sanatkar yetiştiriyor

Yasemin Kamhi’nin büyük kızı Melda, İtalya’da eğitimini tamamlayıp yurda döndü. Şimdi neredeyse tüm zamanını tuval başında geçiriyor, başarılı bir ressam olabilmek için durup dinlenmeden çalışıyor... Kardeşi Lara Kamhi’ye gelince, o da sanatın bir başka dalıyla ilgili... Sesinin güzelliğiyle övünen ve albüm çıkarmak isteyen Lara Kamhi’ye aileden tam destek var. Cefi Bey, tüm imkanlarını kızının albümü için kullanacağını ama önce okulunu bitirmesini istediğini söylüyor.

İhanet etti, ihanete uğradı

Selin Denizli, sözlüsü Mehmet Ertem’i rock şarkıcısı Teoman ile yaptığı kaçamak nedeniyle kaybetmişti. Beyoğlu’ndaki Markiz Buz Bar’da Teoman’la hayli samimi bir şekilde eğlenirken görülen Denizli’ye kızan Ertem, bu ilişkiyi bitirmişti. Selin Denizli, sözlüsünden ayrıldıktan sonra Teoman’la daha rahat görüşmeye başladı. Ancak ihanetin bedeli ağır oldu. Geçtiğimiz günlerde kendisini Teoman’ı başka kızlarla sarmaşdolaş eğlenirken gören Denizli öfke içinde mekanı terk etti...

Onun stili böyle

Nevbahar Demirağ, Aslıgül Atasagun ve Ayşe Çavuşoğlu ile yaşadığı aşklarla bir dönem magazin dergilerinin vazgeçilmezleri arasında olan Cem Cantaş, geçtiğimiz günlerde Beyoğlu’ndaki Wanna adlı mekandan çıkarken gazetecilerle karşılaştı. Mekandan yalnız çıkan Cantaş, farklı giyim stiliyle dikkat çekti. Lacivert ceket, mavi gömlek ikilisi şık bir görünüm yaratırken, jean pantolon ve aşınmış boyasız Harley Davidson botlarıyla son derece salaş bir tarzı yansıtıyordu...

NEREDE GÖRÜLDÜLER

Abdullah Oğuz, Nişantaşı Beymen’in önünde cep telefonuyla hararetli bir şekilde konuşup, bir yandan da yolda karşılaştığı dostlarına selam verirken...

Derin Mermerci, Beyoğlu Wanna çıkışı sinirli bir halde, tek başına söylene söylene yürürken...

İclal Aydın, Bağdat Caddesi’nde yeni açılan Studio Kuaför Salonu’nda saçlarını kısacık kestirirken...

Güllü ile Murat beraberler

Güllü Aybar ile basketbolcu Murat Evliyaoğlu’nun aşklarının sık sık sekteye uğradığı söylentilerini, arkadaşları ‘Bunlar yalan. Onlar bazen yalnız dışarıya çıkarlar. Bu programlarından birbirlerine de haber verirler’ diye yalanlıyor. Geçtiğimiz günlerde Markiz Buz’da Murat Evliyaoğlu ile eğlenen Aybar’ın, iki hafta önce sevgilisinin Başak Alat Özbek ile yine aynı mekanda son derece samimi bir şekilde görüldüğünden haberi olmamış anlaşılan!

SON DEDİKODULAR

Akmerkez Home Store’un sahibi Levent Penso, birkaç gün önce kendi restoranında Ahu Tuğbay ile baş başa yemek yerken görülmüş. Ahu Tuğbay ile Çela Hanım’la evli olan Levent Penso, aralarında çıkan aşk söylentilerini yalanlıyor, her fırsatta arkadaş olduklarını belirtiyor...

Botsvana Cumhuriyeti Başkanı’nın kızı Deziree Ferrari, geçtiğimiz hafta İstanbul’a gelmiş, ona Mine Taşkent rehberlik yapmıştı. Mine Hanım, bu seyahati sırasında Ferrari’yi Yavuz Mermerci’yle tanıştırmış. Gençler birbirlerine kısa sürede ısınmış ve baş başa gezmeye başlamışlar.

Kramer’in cesur kıyafeti

İç çamaşır firması sahibi İpek Kramer, geçtiğimiz gece Günay restoranda Nükhet Duru-Cenk Eren ikilisini dinlemeye gitti. O gece için kendisine derin göğüs dekolteli bir elbise seçmişti. Bu giysisiyle kendisinden genç hemcinslerine bile meydan okuyan, formundan bir şey kaybetmediğini kanıtlayan işkadınına mekanın sahibi Ahu-Günay Tuncel çifti de yakın ilgi gösterdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!