Merve Boluğur annelik provası mı yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

Merve Boluğur annelik provası mı yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 22:36

Geçtiğimiz yaz aylarında şarkıcı Murat Dalkılıç ile dünya evine giren oyuncu Merve Boluğur’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı olay oldu. Güzel oyuncu annelik provası mı yapıyor? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

2015 yılının Ağustos ayında Adile Sultan Yalısı’nda gerçekleşen görkemli bir düğünde nikah defterine imza atan Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç çiftinin ne zaman bebek sahibi olacağı konuşulurken, Merve Boluğur’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım magazin gündemine bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz gün oyuncu arkadaşı Pelin Karahan’ın oğlu Ali Demir ile çekildiği bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Şu sıralar bebek sahibi olmak istediği konuşulan ünlü oyuncunun bu paylaşımı akıllara hamile mi? sorusunu getirdi.

Merve Boluğur annelik provası mı yapıyor

Yorum yağmuruna tutuldu!

Uzun bir süredir yakın arkadaşı Pelin Karahan’ın oğlu ile yakından ilgilenen Boluğur, kendisini ziyarete gelen küçük misafiri ile yakından ilgilendi.

Haberin Devamı

Oyuncu arkadaşı Pelin Karahan’ın oğlu Ali Demir ile geçirdiği eğlenceli vakitleri fotoğraf çekilerek ölümsüzleştirdi ardından da bunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Annelik duygusunun tadına bir günlüğüne de olsa varan güzel oyuncuyu hayranları beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Merve Boluğur annelik provası mı yapıyor

Merve Boluğur Kimdir?

Sinema, dizi oyuncusu ve aynı zamanda da model olan Merve Boluğur, 16 Eylül 1987 yılında İstanbul’da doğdu.

Merve Boluğur daha önce birkaç filmde rol almış, reklam filmlerinde oynamıştır. 2006-2007 yıllarında yayınlanan televizyon dizisi Acemi Cadı'da Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynamış ve bu sayede tanınmıştır. Daha sonra da TRT´de yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül adında bir karakteri canlandırmıştır. 2009 yılında Star TV'de yayınlanan Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar adlı karakteri canlandırarak oyunculuğuna devam etmiştir. Küçük Sırlar adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırmıştır. Kuzey Güney adlı dizide ise "Zeynep" karakterini canlandırmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Nurbanu Sultan" karakterini canlandırmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır. 2012-Mayıs ayı itibariyle Rexona markasının reklam yüzü olmuştur. 2014 yılında Maybelline NewYork'un ilk Türk marka yüzü olmuştur.

Haberin Devamı

Yıldızının parlaması ise; Acemi Cadı isimli dizide canlandırdığı Ayşegül karakteri ile olmuştur. Ünlü oyuncu ve model Merve Boluğur, 24 Ağustos 2015'te Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlendi.

BAKMADAN GEÇME!