Medyadan alıntılar

Güncelleme Tarihi:

Medyadan alıntılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2002 18:24

Rafet El Roman’ın spontane aşkı, Kaynana pardon kayınbaba Sina Koloğlu, Nez’in gırtlağı ve Türk kalçaları, Kadir İnanır yine Kadir İnanır... Medyadan bir iki alıntı.

Haberin Devamı

Roman aşkı

Önce bir minik magazin haberi : Şarkıcı Rafet El Roman, eşi Tuğba Altıntop’la yaşadığı sorunlarla epey reklamını yaptı. Tuğba Hanım’da yeniden iş güç sahibi oldu bu sayede. Şimdi barışmışlar güya. Geçenlerde televizyonda gördüm El Romanlar’ı. Güya Rafet El Roman konser vermeye gidiyormuş, karısı Tuğba Altıntop da onu geçirmeye gelmiş. Medyaya, magazin servislerine önceden faks çekip haber vermişler ki, kameralar da orada. Kumrular gibiler Allah bozmasın! Bir detay: Rafet Bey, yanındaki bir kameranın açık olduğunu fark etmediği için, kimse duymaz zannediyor ve karısına, dişlerinin arasından ikaz ediyordu: “Koluma gir, koluma girsene!” Spontane bir aşk yani.. (Pazar Keyfi/Show Tv, 8 Eylül 2002)

*

Kayınbaba Sina Koloğlu

Sina Koloğlu’nun geliniyle arası pek iyi değil anlaşılan. Milliyet’teki köşesinde, yazısına şöyle giriyordu: “Bizim oğlanın evine gittik yemeğe. Pek öyle sık gitmeyiz. Gelin pek hoşlanmıyor. Ya da bize öyle geliyor.” Sina çok gençtir, evli çocuğu olduğunu bilmiyordum. Yoksa işin içinde bir espri var da, ben sazan durumuna mı düştüm acaba? (Milliyet, 9 Eylül 2002)

*

Nez’in gırtlağı ve Türk kalçası

Nez kısaltmasıyla şöhret olan bir dansöz kız var. Bir röportajı yayımlandı Vatan’da (11 eylül). Bir albüm çıkarmış “İnsanların dinlerken bir anda başka bir boyuta geçip patlaması geni çok mutlu ediyor” diyor ve ekliyor “Türk gırtlak yapım yok. Türk Sanat Müziği’ni farklı okuyorum.” Bence üzülmesine gerek de yok. Şöhretini gırtlağıyla kazanmadı ki zaten...

*

İçler acısı bir aşk hakkında

72’lik Belçikalı Ninnie ile 26’lık Türk Ali’nin ilişkisi için Vatan’ın attığı başlık: Bu aşk Ali’ye Extra Large! (Vatan, 9 Eylül 2002) Yine tekne üzerinde çekilmiş bir fotoğraf, “ikiliye” Titanic filminin afişindeki pozu verdirmişler; ve bir resimaltı Titanik Ali (Vatan, 10 Eylül 2002)

*

Kadir İnanır’ın alçak gönüllülüğü ve zarafeti

Müge Anlı
, Kadir İnanır ile bir röportaj yapmış. İnanır bu röportajdakonuşturmuş yine “Kadirizmini”. (Vatan, 10 Eylül 2002) İşte birkaç alıntı:

* (Evine giren çıkanın resmini gizlice çeken gazeteciler hakkında) “Ben bekar adamım, her evime gelen çekilsin o zaman... Ama iyi ki çekeni görmemişim, çektiği yerde kalırdı o zaman...

* (Babası ile ilgili olarak) : “Babamın dört tane karısı vardı. Babalar aynı olunca pek problem kalmaz.... Babam çok yakışıklıydı. Birbirimize çok benzeriz.... Bakarsın bir gün ben de dört kadın alırım.

* (Türkan Şoray ve arkadaşlıkları konusunda) : “Türkan Şoray’ın benim kadar önemli bir arkadaşı olduğunu sanmıyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!