TRT ev sinemasında Bir Gün Bir Çocuk

Güncelleme Tarihi:

TRT ev sinemasında Bir Gün Bir Çocuk
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 13:28

Genç yönetmen Sinan Sertel'in ilk uzun metrajlı filmi Bir Gün Bir Çocuk, 10 Kasım Perşembe akşamı seyirciyle buluşacak.

Haberin Devamı

TRT'nin Ev Sineması Kuşağı'nda yer alan yapım saat 20:00'den itibaren ekrana gelecek. Taşrada yer alan bir sevgi evinde geçen, sıcak hikayesiyle dikkat çeken “Bir Gün Bir Çocuk”un konusu özetle şöyle:

Mete başarılı ve zengin bir pedagogtur. Hayattan hiç zevk alamamaktadır. Aslı ile yedi yıldır evli oldukları halde çocukları yoktur. Aslı, anne olmak istemektedir, Mete ise çocuk istememektedir. Aralarında bu konu ciddi bir problemdir. Bu yüzden hep kavga etmektedirler. Mete’nin babası da torun istemektedir. Mete’nin, babasıyla da arası bozuktur. Hasta babası ile devamlı olarak eşi Aslı ilgilenmektedir.
Mete doktora tezini tamamlamak için, zorunlu olarak taşrada bir Sevgi Evi’ne gitmek zorunda kalır. Maddi manada her şeyi olmasına rağmen mutlu olamayan Mete, Sevgi Evi’nde hiçbir şeyleri olmamasına rağmen mutlu olan çocuklar ile karşılaşır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Haberin Devamı

TRT ev sinemasında Bir Gün Bir Çocuk

Yapımcılığını Turgay Şahin’in, yönetmenliğini Sinan Sertel’in yaptığı Bir Gün Bir Çocuk'un senaryosu da Sinan Sertel’e ait.

Filmin oyuncu kadrosu ise Cemil Büyükdöğerli, Mehmet Usta, Denizhan Akbaba, Veysi Aslan, Yiğitalp Karadayı, Oğulcan Kaya, Çağan Efe Ak, Burak Oruç, Ahmet Harun Şimşek, Mehmet Acar, Nimet Gürbüz, Merve Dağlı, Burak Türker, Mahmut Gökgöz, Halit Karaata, Helin Melike Çal, Mehmet Uğur Kul, Oğulcan Aşıkoğlu, Yaşar Uzel, Renan Karagözoğlu’den oluşuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!