Survivor eleme adayı bir kez daha belirlendi! İkinci eleme adayı dokunulmazlık sonrası açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2021 08:00

Survivor 2021 eleme adayı ve dokunulmazlık oyunu, dün gecenin ardından araştırılan konular arasında yer aldı. Yarışmanın belirli bölümlerini kaçıran kişilerin merakla araştırdığı Survivor'da dün akşam eleme adayı kim oldu sorusu, gecenin sonunda yapılan oylamanın ardından netlik kazandı. Peki, Survivor 2021 eleme adayı kim oldu ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte 7 Şubat 2021 Survivor eleme adayı detayları

Haberin Devamı

Survivor Türkiye'de 5. haftanın 1. dokunulmazlık oyununu Gönüllüler Takımı kazanınca Ünlüler Takımı eleme adayı çıkarmak zorunda kalmıştı. Dün akşam ise haftanın 2. dokunulmazlık oyunu sonrası, kaybeden takım yaptığı konsey ile 2. eleme adayını potaya yolladı. Peki, haftanın 2. eleme adayı kim oldu?

Survivor eleme adayı bir kez daha belirlendi İkinci eleme adayı dokunulmazlık sonrası açıklandı

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI VE DOKUNULMAZLIK GECESİ

Survivor'da bu haftanın ilk dokunulmazlık oyunu dün oynanmış, kazanan Gönüllüler olmuştu. Ünlüler takımı ise ada konseyinde oylama yaparak Doğan’ı eleme potasına göndermeyi seçmişti. İlgiyle takip edilen Survivor 2021'de haftanın 2. dokunulmazlık oyunu sonrasında 2. eleme adayı belli oldu. Kaybeden takım ada konseyinde bir eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı. İşte, İşte haftanın 2. eleme adayı...

Haberin Devamı

Survivor Türkiye'nin 7 Şubat Pazar akşamı ekrana gelen 22. bölümünde 2. dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. İki takım da dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya mücadele etti.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam kritik bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Zorlu parkur sonrası kazanan Ünlüler Takımı oldu.

Survivor eleme adayı bir kez daha belirlendi İkinci eleme adayı dokunulmazlık sonrası açıklandı

SURVİVOR'DA İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2021’de dün akşam dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı için ada konseyi toplandı. Gönüllüler takımı için önce SMS halk oylaması yapıldı.

Devamından yapılan ada oylaması ile Gönüllüler takımının gitme adayı Hanzade oldu.

Hanzade, Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı oldu.

BAKMADAN GEÇME!