Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldı mı? Şeyma Subaşı kız kıza tatilde!

Güncelleme Tarihi:

Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussiden ayrıldı mı Şeyma Subaşı kız kıza tatilde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2021 18:16

Bir süredir Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı bu kez kız kıza tatilde görüntülendi. Yakın zamanda Mısırlı iş adamıyla nikah masasına oturması beklenirken, önce hamile olduğunu açıklamış ve çok geçmeden bebeğini düşürdüğünü duyurmuştu. Art arda gelişen olaylar sonrasında Şeyma Subaşı’nın yaptığı tatilde kız arkadaşlarının olması, Şeyma Subaşı ayrıldı mı sorularını beraberinde getirdi. Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi'den ayrıldı mı?

Haberin Devamı

Hamile olduğunu itiraf ettikten hemen sonra bebeğini kaybettiğini açıklayan Şeyma Subaşı'nın art arta yaşanan bu olaylar karşısında Mohammed Alsaloussi'nin yanında olmaması ve evlenme teklifi aldığı yüzüğü de takmamış olması dikkati çekti. Tüm bu detaylar ikilinin ayrıldı iddialarını güçlendirdi. Peki Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi'den ayrıldı mı? İşte detaylar…

Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussiden ayrıldı mı Şeyma Subaşı kız kıza tatilde

ŞEYMA SUBAŞI AYRILDI MI?

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den görkemli bir yüzükle evlenme teklifi alan ve sonra da hamile olduğunu açıklayan Şeyma Subaşı, ünlülerin gözde tatil merkezi olan Ibiza Adası'nda kız arkadaşlarıyla görüntülendi. Yaşanan hızlı gelişmelerin ardından yüzüksüz görüntülenen Şeyma Subaşı ayrıldı mı sorularını beraberinde getirdi. İşte Subaşı’dan iddialara yanıt:

Haberin Devamı

"Beni biraz bırakın. İnsanın kaybına saygınız olsun. Cevap vermek ya da konuşmak zorunda değilim. İstersem eğer Instagram'dan kendim paylaşım yaparım ya da size söylerim. Lütfen, biraz saygı. Türk basınında hakkımda çıkan haberlerle ilgilenmiyorum. O yüzden her açıklamamı İngilizce yazıyorum"

BAKMADAN GEÇME!