Nükleer değil mobeseleri yapsınlar

Güncelleme Tarihi:

Nükleer değil mobeseleri yapsınlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2015 11:10

?Boğaziçi Üniversitesi tarafından bu yıl 12’nci kez düzenlenen ‘Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri’ önceki akşam sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) Üst Bahçe’de gerçekleşen ödül töreninde, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin ve Radyo Boğaziçi dinleyicilerinin nisan ayı boyunca verdiği oylarla ‘yılın en’leri’ seçildi. İzlesene.com üzerinden canlı olarak yayınlanan ödül törenine birbirinden ünlü isimler katıldı.

Göksel’in sırrı

Boğaziçi Üniversitesi mezunu Göksel, ‘En İyi Şarkı’ dalında ödülü almaya hak kazandı. Göksel ödülle ilgili olarak “Üniversite öğrencisiyken bu okulun her köşesinde şarkı söylemişimdir. Şimdi bu ödülü alıyor olmak ayrıca onurlandırdı” dedi. Göksel, bir sırrını da gazetecilerle paylaştı. Şarkıcı, okulunu çok özlediğini belirterek “Arada sırada buraya gelip şarkı sözü yazıyorum. Kaçtığım yerlerden biri burası, fakat öğrenci olmadığım için kaçak giriyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı


Nükleer değil mobeseleri yapsınlar

Can Bonomo, 3’üncü kez “En İyi Alternatif Müzik Sanatçısı” ödülünün sahibi oldu. Bonomo, “Ben de nükleer enerjiye karşıyım. Önce benim evimin önündeki mobeseleri yaptırsınlar. Onlar da bir yanıyor bir sönüyor” diyerek herkesi güldürdü.


Kadın cinayetleri


En İyi Erkek Pop Müzik Sanatçısı ödülünü Kenan Doğulu aldı. “Aşka Türlü Şeyler” albümüyle ödülü almaya hak kazanan Doğulu, ödüldeki en büyük payın albümde yer alan “Tencere ve Kapak” şarkısına ait olduğunu söyledi. Doğulu, müzisyen Değer Deniz’in öldürülmesi hakkındaki soruları da yanıtladı. Doğulu, “Çok sevdiğim bir arkadaşımın ablasıydı. Yabancı biri bile olsa ülkemizde yaşanan kadın cinayetleri hepimizi çok üzüyor, kalbimizi kırıyor ve hatta sinir ediyor. En kısa zamanda suçluların bulunup adalete teslim edilmesini dilemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok” diye konuştu.

Kayahan’a ödül

Gecede Kayahan unutulmadı. “Kayahan’ın En İyileri” albümü yılın “En İyi Proje Albümü” ödülüne layık görüldü.

İşte ödüller:

En iyi kadın pop: Ayşe Hatun Önal
En iyi erkek pop: Kenan Doğulu
En iyi müzik grubu: Manga
En iyi albüm: Mabel Matiz (Gök Nerede)
En iyi proje albümü: Kayahan’ın En İyileri
En iyi şarkı: Göksel (Sen Orda Yoksun)
En iyi düet şarkı: Ayşe Hatun Önal-Onurr (Güm Güm)
En iyi cover şarkı: Ceylan Ertem (El Adamı)
En iyi çıkış: Edis
En iyi rock sanatçı: Demir Demirkan
En iyi alternatif müzik sanatçısı: Can Bonomo
En iyi elektronik müzik sanatçısı: Ozan Doğulu
En iyi caz sanatçısı: Şenay Lambaoğlu
En iyi film müziği: Harun Tekin (Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku)
En iyi dizi müziği: Toygar Işıklı (Kara Para Aşk)
En iyi video klip: Hayko Cepkin (Platonik)

BAKMADAN GEÇME!