Milka tasarladı Miro tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Milka tasarladı Miro tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2023 07:38

Milka Karaağaçlı’nın Nike için tasarladığı Kısmet by Milka kapsül koleksiyonunun modelliğini Miro Gerede Erkaya yaptı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin gurur duyduğu dünya çapındaki markalarından Kısmet by Milka, Nike için kapsül koleksiyon tasarladı. Bu iş birliği için sporcuların olağanüstü yolculuklarından ilham alan markanın tasarımcısı Milka Karaağaçlı, koleksiyon çekimini ise ünlü model Miro Gerede Erkaya ile yaptı.

Milka tasarladı Miro tanıttı


Bennu Gerede ve Koray Erkaya’nın ikiz oğullarından biri olan Miro Gerede Erkaya, sporcu fiziğiyle bu iş birliğine çok yakışmış. Her ikisi de fotoğrafçı olan Bennu Gerede ve Koray Erkaya’nın çocukları da kendilerinin izinden gidiyor.

Milka tasarladı Miro tanıttı


Miro Gerede Erkaya, tanınmış bir model olmasına rağmen, fotoğrafçılık da yapıyor. Hatta geçtiğimiz yaz hatırlarsanız, dünyaca ünlü model Alessandra Ambrosio’nun Türkiye’deki fotoğraf çekimlerinde ışık asistanlığı bile yapmıştı!

Haberin Devamı

Milka tasarladı Miro tanıttı

NY Times’ın listesine girdi

Milka tasarladı Miro tanıttı

The New York Times gazetesi, web sitesinde yer alan “2023’te görülmesi gereken 52 yer” listesinde İstanbul Modern’in yeni binasına da yer verdi. İstanbul Modern’in ünlü mimar Renzo Piano’nun imzasını taşıyan Karaköy’deki yeni müze binası daha açılmadan dünyanın cazibe merkezlerinden biri olarak görülüyor.
Haberde, Türkiye’nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern’in Karaköy’deki Renzo Piano imzalı yeni binasının yanında müze koleksiyonundan Fahrelnissa Zeid ve Erol Akyavaş gibi sanatçılar ön plana çıkarılıyor.
Uluslararası standartlarda bir müze olarak izleyiciyi merkezine alan İstanbul Modern’in yeni binası, sergi salonları, eğitim atölyeleri, sinema, kütüphane, tasarım mağazası, etkinlik alanları, kafe ve restoranıyla sanatseverleri yakın bir zamanda ağırlamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Güç birliği yaptılar

20 yıllık deneyimlerini Vadistanbul’da ‘ReborniaCenter’ adı altında buluşturan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Emre Üregen ve eşi Uzm. Bio. Çiğdem Üregen, önceki gün kliniklerinde ameliyatsız gençleşme workshop’u yaptı.

Milka tasarladı Miro tanıttı

Dr. Taner Bahar, Dr. Hakan Kerem, Dr. Hakan Alım, Dr. Onur Çukurluoğlu, Dr. Arif Eroğlu, Dr. Nükhet Eroğlu, Dr. Rıza Kantürk ve Fuat Sertbaş’ın katılımı ile yeni teknoloji yüz gençleştirme cihazlarının tanıtıldığı etkinlik renkli anlara sahne oldu. Üregen çifti, meslektaşlarıyla hem bilimsel paylaşımlar yaptı hem de keyifli anlar geçirdi.

Milka tasarladı Miro tanıttı

Haberin Devamı

Gecikmeli Olimpiyat ziyareti

23 Temmuz-8 Ağustos 2021 tarihlerinde Tokyo’da düzenlenen Yaz Olimpiyat Oyunları’na katılan Türk sporcuların formalarındaki logo tasarımlarına Bünyamin Aydın imza atmıştı hatırlıyorsanız.

Milka tasarladı Miro tanıttı

Meğer ünlü tasarımcı, o zaman Türk kafileyle birlikte Japonya’ya gidememiş. Pandemi yasakları nedeniyle ülkeye giriş izni alamayan Aydın, gecikmiş bir ziyarette bulunarak, Tokyo’daki Olimpiyat Müzesi’ne gezdi. Ünlü tasarımcı bu gurur verici anları takipçileriyle paylaştı. 

Milka tasarladı Miro tanıttı

Davos için eser tasarladı

Amerika’da yaşayan dünyaca ünlü medya sanatçısı Refik Anadol, önceki gün Davos’ta start alan Dünya Ekonomik Forumu’nda iklim krizine dikkat çekmek için eser tasarladı.

Haberin Devamı

Milka tasarladı Miro tanıttı

 “Yapay Gerçeklikler: Mercan” adlı eser için Anadol; görüntü, ses ve kokudan oluşan yaklaşık 1 milyar mercan görüntüsü kullanmış. Bilim, teknoloji ve görsel sanatları birleştiren bu heyecan verici sanat eseri, yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan mercanların korunmasına adanmış.

Milka tasarladı Miro tanıttı

BAKMADAN GEÇME!