Meral Kaplan kimdir, eşi kim?

Güncelleme Tarihi:

Meral Kaplan kimdir, eşi kim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2020 11:03

Ekran projeleriyle tanınan ancak bir süredir gözlerden uzak bir yaşam süren Meral Kaplan, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Yakın arkadaşı Seçkin Piriler ile yaptığı kavgayla uzun bir süre magazin sayfalarına konu olmuştu. Peki, Meral Kaplan kimdir, eşi kim?

Haberin Devamı

Meral Kaplan, 8 Nisan 1984 tarihinde Kırklareli'de dünyaya geldi.

Lise eğitiminden sonra Trakya Üniversitesi’nde Turizm ve Otelcilik üzerine eğitim aldı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a geldi ve diksiyon eğitimi aldı. Ardından pek çok oyuncu koçuyla çalıştı. Özellikle 2006’da yayınlanmaya başlayan Sevda Çiçeği isimli dizide canlandırdığı Nazan karakteri ile dikkatleri üzerine çekti ve tanınmaya başladı.

Süper Kulüp isimli programı sundu. Yıldız Çağrı Atiksoy, Ali Sürmeli, Atilla Olgaç, Kayra Senocak ve Barış Çakmak’ın başrollerini paylaştığı Yağmurdan Sonra isimli dizide Gülçin karakterini canlandırdı. 2009’da ise Adab-ı Muaşeret isimli filmde Yeliz karakterine hayat verdi. Sevda Çiçeği, En En Son Babalar Duyar, Ateşten Kağıtlar, Gecekondu gibi dizi ve filmlerde rol aldı. KKTC'li iş adamı Erhan Kanioğlu 2011’de evlendi.

Meral Kaplan'ın eşi Erhan Kanioğlu kim?

İş adamı olan Erhan Kanioğlu ilk evliliğini sevilen şarkıcı Tuğba Özerk ile yaptı. Boşandıktan sonra ise Meral Kaplan ile evlendi. Olaylı bir şekilde boşanma kararı alan çiftin 3 yaşında Ela adında bir kızları var. Meral Kaplan, eşinin boşanma davası devam ederken 4 kez aldattığını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!