Tek özelliÄŸi güzel gözleri deÄŸilmiÅŸ... Gizli yeteneÄŸini böyle gösterdi

Güncelleme Tarihi:

Tek özelliği güzel gözleri değilmiş... Gizli yeteneğini böyle gösterdi
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 01, 2024 10:52

İspanyol kraliyet ailesinin son dönemdeki gülen yüzü Prenses Leonor anne ve babasına bir gurur daha yaşattı. Geçen yılın ekim ayında 18 yaşına girişi gösterişli bir şekilde kutlanan Prenses, sadece fiziksel güzelliğe sahip olmadığını aynı zamanda bazı özel yetenekleri olduğunu da gözler önüne serdi.

Haberin Devamı

Son dönemde dünyanın en çok konuşulan ve sempati toplayan kraliyet ailesi üyesi olan Prenses Leonor, kürsüye çıktı ve bir de gümüş madalya aldı.

Gelin bir bakalım güzel Leonor'un kendisine spor alanında da mutluluk getiren bu özel yeteneği neymiş.

Gelecekte İspanya'nın kraliçesi olmaya hazırlanan Leonor, artık herkesin bildiği gibi geçen yılın ortalarından bu yana askeri eğitim görüyor. Bu, tahta çıkmaya hazırlanan genç prenses için zorunlu bir görev.

İki yıl daha eğitimini sürdürecek olan Prenses Leonor, bu süreçte teorik bilgilerden silah kullanmaya kadar birçok dalda eğitim aldı.

Son birkaç gün önce ortaya çıktığına göre sadece ateşli silahlar konusunda değil kılıç kullanma konusunda da eğitim gördü Leonor.

Tek özelliği güzel gözleri değilmiş... Gizli yeteneğini böyle gösterdi

Haberin Devamı

İspanya'nın gelecekteki kraliçesi Leonor, askeri eğitim  sırasında eskrim de öğrendi. Arkadaşlarıyla birlikte katıldığı şampiyonada da Prenses'in takımı gümüş madalya aldı.

Geçtiğimiz hafta da askeri akademiler arasında düzenlenen ve bu yıl 24'üncü kez gerçekleştirilen şampiyonada eskrim takımında arkadaşlarıyla birlikte kılıç salladı.

Leonor'un devam ettiği Zaragoza Askeri Akademisi karma takımı bu şampiyonada gümüş madalya kazandı.

Leonor ve ekip arkadaşları, ikincilik kürsüsünde gururla boyunlarına takılan gümüş madalyaları sergiledi.

Prenses Leonor, geçen yılın ağustos ayından bu yana Zaragoza Askeri Akademisi'nde görevini sürdürüyor.

Tek özelliği güzel gözleri değilmiş... Gizli yeteneğini böyle gösterdi

Ailesinin 'gülen yüzü' Leonor, bu yıl denizcilik konusunda gelecek yıl da havacılık ve uzay alanında askeri eğitim görecek.

Askeri eğitiminin ikinci dönemi olan 2024 ile 2025 arasında İspanyol Donanması'nda olacak Leonor. Bu süreçte Juan Sebastian de Elcano Eğitim Gemisi'nde denizcilik konusunda birçok şey öğrenecek.

Leonor son olarak San Javier Hava Akademisi'nin öğrencisi olacak. Bu arada hemen hatırlatalım şu anda ülkenin tahtında oturan Kral Felipe de bütün bu askeri eğitimlerden geçti.

Haberin Devamı

Son bir buçuk yıldır güzelliğiyle ön plana çıkan Leonor, artık bir yetişkin sayıldığı için birçok resmi etkinlikte anne ve babasıyla birlikte yer alıyor.

Prenses, son olarak bu ayın başlarında düzenlenen askeri bir törende üniformasıyla kamuoyu karşısına çıkmıştı.


Â

Tek özelliği güzel gözleri değilmiş... Gizli yeteneğini böyle gösterdi

Prenses Leonor, askerlik görevi sırasında teorik bilgilerden ateşli silah kullanmaya kadar her konuda eğitimden geçiyor. 

Özellikle geçen yılın ekim ayında 18 yaşına girmesi nedeniyle sadece İspanya'da değil dünyanın dört bir yanında kelimenin tam anlamıyla bir "Leonor çılgınlığı" yaşanıyor. Aslında İspanyol kraliyet ailesini çok sevindiren bu gelişme üzerine Felipe ile karısı Letizia kısa süre önce yeni bir karar aldı.

Haberin Devamı

Aileye ait resmi internet sitesinde, hayranlarının Leonor ile iletişim kurabileceği özel bir bölüm ayrıldı. Bu arada... Bu bölümü Leonor'un kardeşi Sofia'nın hayranları da kullanabilecek.

Her ne kadar bu milyonlarca hayranının Leonor ile anlık yazışma yapabileceği anlamına gelmese de ona mesaj göndermek isteyenler bu bölümü kullanacak.

Tek özelliği güzel gözleri değilmiş... Gizli yeteneğini böyle gösterdi

Bu arada askeri eğitim Leonor'un fiziksel görünümüne de fayda sağladı. Önceki yıl fazla kiloları nedeniyle eleştirilen Prenses hem zayıfladı hem de bedensel duruşu düzeldi.

BAKMADAN GEÇME!