Köşe kapmaca

Güncelleme Tarihi:

Köşe kapmaca
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2023 09:50

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, geç saatlere kadar eğlendikleri mekânda muhabirlerle köşe kapmaca oynadı.

Haberin Devamı

Aşk dedikodularının ardından birlikte görüntülenen Hande Erçel ve Hakan Sabancı önceki gece de Nişantaşı’ndaki Cipriani’deydi. Arkadaşlarıyla yemek yiyen ikili, geceye baş başa devam etti. Çıkışta arka kapıyı kullanan Erçel soruları yanıtsız bıraktı. Farklı bir kapıdan çıkıp VIP aracına binen Sabancı da hızla uzaklaştı. (Sayit DURMAZ)

Köşe kapmaca

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

Eşimle çekin

Eski milli futbolcu Hamit Altıntop geçtiğimiz gün ailesiyle İstanbul Akvaryum’daydı. Çocuklarını deniz canlılarıyla tanıştıran Altıntop, muhabirlere “Çocukları çekmeyelim, pek sevmiyorlar. Eşimle beni çekerseniz daha iyi olur” diyerek eşi Feyza Veli Altıntop’la poz verdi.

Haberin Devamı

Köşe kapmaca

Hira 9 yaşında

Demet Akalın ve Okan Kurt’un kızları Hira 9 yaşına girdi. Hira’nın doğum gününe Alişan da çocuklarıyla katıldı. Akalın, kızının partisinden pozlarını şu sözlerle paylaştı: “Canımın içi güzel kalpli Hira… İyi ki bizimsin, iyi ki doğdun annem.”

Köşe kapmaca

Türkiye’de modellik bitti

Buse İskenderoğlu önceki gün City’s Nişantaşı çıkışı görüntülendi. Milano’da iki ay kalan model, çalışmalarını sürdüreceğini söyledi: “Modellik yapıp Avrupa’da birkaç ünlü marka ile çalışmak istiyorum. En zor şeyi seçtim galiba… Ama Türkiye’de modellik bitti. Güzel defileler de olmuyor. Avrupa’da bu konuda şanslar daha iyi. Küçükken Victoria Secret defilesine çıkma hayalim vardı. Şimdi onlar bile şov yapmıyor.” (Sayit DURMAZ)

Köşe kapmaca

Uludağ tatili

Haberin Devamı

Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay ve çocukları Ali Demir ile Can’la Uludağ’a tatile gitti. Karahan ve ailesi, okullar açılmadan yarıyıl tatilini değerlendirdi. Ünlü oyuncu, karların arasında verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaştı.

Köşe kapmaca

Baba kız vakti

Sabri Sarıoğlu önceki gün kızı Sare ile Aqua Florya Alışveriş Merkezi’ndeydi. Baba-kız objektiflere poz verdi. Sarıoğlu, her şeyin yolunda olduğunu söyledi: “Eşim Yağmur uçuşta, kızımla birlikte vakit geçiriyorum.”

Köşe kapmaca

Nebahat Çehre’nin yolundayım

Didem Taslan önceki gün City’s Nişantaşı çıkışı görüntülendi. Taslan, yeni projelerini soran muhabirlere şu yanıtı verdi: “Şu an dizi değil programla ilgili bir çalışma var. Daha çok kendimi ifade etmek istiyorum. Yapımcılar manken kökenli oyuncudan biraz tedirgin oluyor. Disiplinsiz olurlar diye. Ben hep disiplinliydim, yine öyleyim. Oyunculuktan gelenleri daha çok tercih ediyorlar. Ama olsun; ben Nebahat Çehre olma yolunda gitmeye kararlıyım.” (Sayit DURMAZ)

Haberin Devamı

Köşe kapmaca

Atina’da 48 saat

Yasemin Özilhan, 2 günlüğüne Yunanistan’ın Atina şehrine gitti. Sıra dışı lezzetler deneyip basketbol maçına da giden Özilhan, tatil fotoğraflarını 1.5 milyon takipçili Instagram sayfasında takipçileriyle paylaştı. “Atina’da 48 saat” notuyla yayınladığı karelere beğeni yağdı.

Köşe kapmaca

O fotoğrafı konuşmuyor

Eda Taşpınar önceki gün Tarabya’da bir arkadaşıyla yürüyüş yaparken objektife yansıdı. Camide çektirip sosyal medyada paylaştığı fotoğraf nedeniyle hakkında soruşturma açılan Taşpınar, konuyla ilgili soruları yanıtlamak istemedi, muhabirlere teşekkür edip uzaklaştı. (Behlül AYDIN)

Haberin Devamı

Köşe kapmaca

BAKMADAN GEÇME!