Kate Middleton düğüne neden gitmedi

Güncelleme Tarihi:

Kate Middleton düğüne neden gitmedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2015 16:38

İngiltere'de hem magazin basını hem de meraklıları Düşes Kate Middleton'ın neden eskisi gibi ortalarda görünmediğini konuşuyor son günlerde. Bunun nedeni de Düşes'in, katılması kesin görünen bir düğün törenine gitmekten son anda vazgeçmesi. Kendisi gitmek yerine törene kocası Prens William ile birlikte kız kardeşi Pippa Middleton'ı yollaması.

Haberin Devamı

Kısa bir süre önce ikinci bebeğini dünyaya getiren ve kızının vaftiz töreninden bu yana hiçbir sosyal etkinliğe katılmayan Kate Middleton, kocası Prens William'ın çok eski arkadaşı olan Bear Maclean ile Daisy Dickson'ın düğün törenine katılacak davetliler arasındaydı.

Kate Middleton düğüne neden gitmedi

Hatta oturacakları şeref masasında Prens William ile Kate Middleton'ın adları bile yazılıydı. Ancak Düşes, törene katılmaktan son anda ve hiçbir gerekçe göstermeksizin vazgeçti. Prens William törene karısı Kate Middleton yerine onun kız kardeşi Pippa ile birlikte katıldı.

Kate Middleton düğüne neden gitmedi

Haberin Devamı

Başta Prens'in yakın arkadaşı damat Bear MacLean olmak üzere bütün davetliler hayal kırıklığına uğradı. Kate Middleton'ın neden son anda düğüne katılmaktan vazgeçtiği hakkında resmi bir açıklama yapılmazken herkes bu konuda çeşitli teoriler üretmeye başladı.

Bazılarına göre, Prens William son aylarda Kate Middleton tarafından bu tür sosyal davetlere daha az gitmesi konusunda uyarılmıştı. Middleton, kocasının bu tür etkinlikler yerine boş vakitlerini çocuklarıyla geçirmesini istiyordu. Bu düğün, Kate Middleton'ın son dönemde katılmadığı davetlerden sadece biri. 33 yaşındaki Middleton, Prens William'ın kuzeni Zara Philips'in kızı Mia'nın vaftiz törenine de davetli olduğu halde katılmadı.

Kate Middleton düğüne neden gitmedi

Kraliyet ailesi gözlemcilerine göre Kate Middleton evlenmeden önce bu tür davetlerde Prens William'ı yalnız bırakmıyordu. Ancak son iki yıldır da bu tür etkinliklere fazla katılmadı. Prens William ise yakın arkadaşlarının dügünlerine ya yalnız başına ya da kardeşi Prens Harry ile birlikte gitti.

Kızının doğumundan sonra ileri sürülenlere göre Kraliçe 2. Elizabetn'in isteğiyle bazı etkinliklere katılan Kate Middleton, son olarak kızı Prenses Charlotte'un vaftiz töreinde kamuoyunun karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Kate Middleton düğüne neden gitmedi

Birçok kişi Kate Middleton'ın neden düğüne katılmadığı konusunda çeşitli teoriler üretirken özellikle kadınlar sosyal medya platformlarında onu destekleyen mesajlar paylaştı. Kadınlar "İki tane küçük çocuğunuz varsa hazırlanıp bir düğüne gitmek en son aklınıza gelecek olan şeydir" derken bazıları da "Elbette Kate'in çocuklarının dadıları vardır. Ama o da çocuklarının her anında yanında olmaya çalışıyor" yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!