Hülya Avşar: Ben sapyoseksüelim

Güncelleme Tarihi:

Hülya Avşar: Ben sapyoseksüelim
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2021 08:06

Hülya Avşar, hayatında kimse olmadığını açıkladı ve bir erkekte aradığı kriterleri anlattı: “Erkeğin benden akıllı olmasını isterim, sapyoseksüelim yani zeki erkeğe bayılırım. Bunları bir araya getirecek birisi varsa, hemen bana haber verin.”

Haberin Devamı

HÜLYA Avşar önceki gün Maslak Acıbadem Hastanesi’nde tedavi gören bir dostunu ziyaret etti. Ünlü sanatçı hastane çıkışı muhabirlerin sorularını da yanıtladı. Rol aldığı “Masumiyet” dizisindeki rol arkadaşı Serkay Tütüncü’nün poposunu elleyen Avşar, yıllar önce Ricky Martin ile yaşadığı olayın hatırlatılması üzerine kahkaha attı. Ünlü sanatçı, “Ricky Martin ve Serkay elimden geçti. Fazla yakışıklı olmasınlar, olacaksa da yanımdan geçmesinler. Serkay için ‘yeni Ricky Martin’ dedim, o da dönüp ‘sonum hayırlı olsun o zaman’ diye yanıt verdi” diyerek kahkaha attı.

Hülya Avşar: Ben sapyoseksüelim


BU SAATTEN SONRA KADINLARIMIZIN SIRTI YERE GELMEZ
8 Mart Dünya Kadınlar Günü hakkında konuşan ünlü sanatçı, “Son zamanlarda sosyal medya ve televizyonda kadına şiddet ve cinayetler çok yer alıyor. Ancak kadınlar 2-3 senedir çok güçlü, atlı polis kadınlarımız bile var. Bunlar bizim için çok güzel bir aşama, güçlü kadın olmak çok önemli. Ben de kendimi güçlü görüyorum, ‘bu saatten sonra kadınlarımızın sırtı yere gelmez’ diyorum” dedi.

Haberin Devamı

Hülya Avşar: Ben sapyoseksüelim

Kızı Zehra Çilingiroğlu’na bu konularda öğütler verdiğini belirten Avşar, “Zehra’ya ‘sana saygı duymayan, yaşam şekline önem vermeyen insanlarla birlikte olma. O sahiplenmeler falan geçmişte kaldı, kolunu bile tutan erkeği hemen terk edeceksin’ dedim. Çünkü izin verirse devamı gelir, ancak Zehra çok iyi kick boks yaptığı için hemen erkeği ayağının altına alır” diye konuştu.
KAFAMA GÖRE BİRİ
ÇIKARSA FLÖRT EDERİZ
Hayatında kimsenin olmadığını belirten Avşar, “Hayatımda kimse yok, bu benim için bir güç. Hayatımızda birisi olmak zorunda değil, ihtiyaç hissetmiyorum demek yanlış olur. Kafama göre birisi çıkarsa flört ederim, hayatımızı yaşarız. Ancak bu da çok zor bir ihtimal gibi görünüyor” dedi.

Haberin Devamı

Hülya Avşar: Ben sapyoseksüelim
ZEKİ ERKEĞE BAYILIRIM
Güçlü bir karakteri olduğunu belirten sanatçı sözlerini şöyle noktaladı: “Güçlü kadın olmak güzel, ancak erkek benden güçlü olmazsa dövesim geliyor. Erkeğin benden akıllı olmasını isterim, ben sapyoseksüelim yani zeki erkeğe bayılırım. Zeka benim için büyük güç. Bunları bir araya getirecek birisi varsa, hemen bana haber verin. Mesela Kaya’nın (Çilingiroğlu) zekası müthiştir ancak bir ipte iki cambaz oynamaz.”

Prof. Dr. Arif Verimli, Avşar'ın bu sözlerine böyle yanıt verdi...

Hülya Avşar: Ben sapyoseksüelim

 

Öyle bir
düzene ben
izin vermem

Hülya Avşar, “Masumiyet” dizisindeki rol arkadaşı Deniz Çakır’ın sette karavan krizi çıkardığı ve kostüm asistanına mobbing uyguladığı iddialarını yalanladı: “Set ortamımız gayet iyi. Bazı haberler çıkıyor, oyuncu ve set çalışanları arasında problem olduğu ile alakalı ancak öyle bir durum yok. Sette karavan krizi yok. Herkes birbirine nazik ve saygılı, zaten ben öyle bir düzene izin vermem” dedi.

Haberin Devamı

Hülya Avşar: Ben sapyoseksüelim

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!