Güvercin Uçuverdi'nin galası yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Güvercin Uçuverdinin galası yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2015 07:05

Yarın vizyona girecek “Güvercin Uçuverdi” filminin galası önceki akşam Maslak TİM Show Center’da yapıldı. Gece, başrol oyuncusu Atalay Demirci’nin stand-up şovuyla başladı.

Haberin Devamı

Güvercin Uçuverdi oyuncularından Atalay Demirci, Ali Erkazan, Salih Kalyon, Zerrin Sümer, Ayşen Gruda, Erdal Tosun, Tuvana Türkay ve Gökçe Özyol’un hazır bulunduğu galaya Güneri Cıvaoğlu, Ertuğrul Sağlam, Sercan Yıldırım, Kubat, Burak Kut, Mustafa Ceceli, Merve Boluğur, Burak Özçivit, Burcu Kara, Yavuz Seçkin, Mehmet Aslan, Nursel Köse ve Acun Ilıcalı da katıldı. Gösterim öncesi Atalay Demirci, kısa stand-up şovuyla seyirciye eğlenceli dakikalar yaşattı.

Sercan’la arkadaşız
Galaya Tuvana Türkay’ın eski nişanlısı futbolcu Sercan Yıldırım da katıldı. Türkay, “Barıştınız mı?” sorusuna “Hayır, arkadaşım” yanıtını verdi. Oyuncu, “Engin Akyürek’le aşk yaşadığınız doğru mu” sorusunu ise “Engin sevgilim değil” diye yanıtladı.

Peruk ızdırap verdi
Atalay Demirci, çekimlerde en çok peruk yüzünden zorluk çektiğini söyledi: “Sıcak havada her gün o peruğu kafamda taşımak ciddi ızdırap verdi. Saçın mı var, derdin var.”

BAKMADAN GEÇME!