Gupse Özay ne zaman evlendi, kaç yaşında? Gupse Özay Barış Arduç çifti bebek bekliyor!

Güncelleme Tarihi:

Gupse Özay ne zaman evlendi, kaç yaşında Gupse Özay Barış Arduç çifti bebek bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2022 14:29

Geçtiğimiz yıllarda uzun süren beraberliklerini evlilikle taçlandıran Gupse Özay Barış Arduç çiftinden hayranlarını sevindiren haber geldi. Çift hakkında zaman zaman gündeme gelen bebek haberleri sonunda gerçek oldu. Bir süredir ekranlardan uzak olan Gupse Özay'ın 6 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Peki, Gupse Özay ne zaman evlendi, kaç yaşında? İşte, Gupse Özay Barış Arduç çifti hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

Oyuncu Barış Arduç ve Gupse Özay, sade bir törenle 6 yıl süren ilişkilerinin ardından evlenmişlerdi. Bir süredir ekranlarda görülmeyen Gupse Özay sessizliğinin nedeni belli oldu. Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu, çiftin bebek beklediğini sosyal meydasında duyurdu. Bu gelişmenin ardından Gupse Özay ile ilgili bilgiler hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Gupse Özay ne zaman evlendi? İşte Gupse Özay Barış Arduç çifti hakkında bilgiler...

Oyuncu Barış Arduç ve Gupse Özay, 6 yıllık birlikteliklerini 2020 yılında nikah masasına taşımışlardı. Pandemi döneminde evlenen çift Çeşme'de aile arasında gerçekleşen bir törenle dünyaevine girmişti.

37 yaşındaki başarılı oyuncu Gupse Özay'ın geçtiğimiz sene de hamile olduğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili çıkan haberleri yalanlayan Özay "Hamile değilim ama çok istiyorum" diyerek bebek istediğini söylemişti.

Haberin Devamı

Bu kez Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu, ünlü oyuncunun Bebek beklediğini, ‘Bu güzel haberi buradan paylaşmak istedim. Az önce sevgili Gupse Özay ile konuştum. 6 aylık hamile, her şey yolunda. Gupse Özay 3 ay sonra anne oluyor’ paylaşımıyla duyurdu.

BAKMADAN GEÇME!