O çantayı herkes taşıyamaz: Sevgiliye destek için sahaya çıktı!

Güncelleme Tarihi:

O çantayı herkes taşıyamaz: Sevgiliye destek için sahaya çıktı
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 26, 2023 10:21

Dünyanın gözü önünde bir başarı öyküsü yaşayanlardan biri o. Sıradan hatta çok da varlıklı olmayan bir aileden gelmesine rağmen, bir süredir belki de hayal bile etmediği bir hayat yaşıyor.

Haberin Devamı

AŞKTA KAZANINCA HAYATI DEĞİŞTİ 
Lüks malikanelerde yaşıyor, özel jetlerle seyahat ediyor, herkesin satın alamayacağı kıyafetleri giyip takıları takıyor.

Bütün bunları ona sağlayan da aşkı. Ünlü bir sporcunun gönlünü çaldı. Ama o da bunun altında kalmadı. Ona hayal ettiği çocukları verdi... Sadık bir sevgili oldu... Üstelik bu arada kendisi de çalışarak kendi servetini oluşturdu.

Bu kadar göz önünde olduğu için de her yaptığı olay oluyor. İşin aslı o da bu durumu "körüklemek" için elinden geleni yapıyor. Son olarak da sevgilisine destek için yaptıklarıyla gündem oldu.

O çantayı herkes taşıyamaz: Sevgiliye destek için sahaya çıktı

SEVGİLİSİNE DESTEK İÇİN 
Büyük olasılıkla kimden söz ettiğimizi anladınız. Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun nişanlısı, ispanyol model Georgina Rodriguez bu anlattığımız kişi.

Haberin Devamı

29 yaşındaki Rodriguez, son olarak Ronaldo'nun sahaya çıktığı maçta yaptıklarıyla daha doğrusu giyimi kuşamıyla ilgi odağı oldu.

Rodriguez, önceki gün Ronaldo'nun top koşturduğu Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımının maçını desteklemek için stadyumdaydı. Yanında Ronaldo'nun en büyük oğlu ile maçı izleyebilecek yaşa gelmiş çocukları da vardı.

Güzel model, o gün de her zaman olduğu gibi dikkat çekecek bir tarzda giyindi. Kot pantolon ve uzun çizmeler giyen Georgina Rodriguez, üzerine de arkasında nişanlısı Ronaldo'nun adının yazılı olduğu bir tişört tercih etti. Rodriguez görünümünü kot pantolonuna uygun renkte mavi bir çantayla tamamladı.

O çantayı herkes taşıyamaz: Sevgiliye destek için sahaya çıktı

O ÇANTAYI HERKES ALAMAZ
Böyle anlatınca sıradan bir tişört ve kot pantolon çok da ilgi çekici görünmüyor. Ama Georgina Rodriguez'in üzerindekilerin fiyatı toplandığında küçük bir servet ortaya çıkıyor.

Ki bu zaten Georgina Rodriguez'in sık sık attığı bir adım. Yani ilk bakışta dikkat çekmeyen ama ortalamanın üzerinde bir fiyatla satılan marka ürünler kullanıyor.

Haberin Devamı

Gelin Rodriguez'in maç izlemeye gittiğinde giydiklerinin fiyatına bir bakalım.

Güzel modelin yüksek topuklu siyah çizmeleri ünlü bir markaya ait ve bin 45 sterlin değerinde. Giydiği kot pantolon diğer parçalara göre daha mütevazı, fiyatı 100 sterlin.

Beline taktığı yine ünlü bir markaya ait kemerin fiyatı ise 330 sterlin. Gelelim Georgina Rodriguez'in üzerindeki en pahalı parçaya: Elindeki mavi renkli çanta.

Ünlü bir moda firmasının; kısa süre önce hayata veda eden şarkıcı Jane Birkin'in bir dönem taşıdığı sepetlerden esinlenerek hazırladığı ve onun adını taşıyan bu mavi çantanın fiyatı 115 bin sterlin.

O gün saçlarını genellikle yaptığı gibi toplayan Georgina Rodriguez, iki örgü şeklinde arkasında bıraktı. Ünlü model maç öncesinde yeşil sahaya çıkarak çektirdiği fotoğrafları da sosyal medya sayfasında paylaştı.

Haberin Devamı

O çantayı herkes taşıyamaz: Sevgiliye destek için sahaya çıktı

Georgina Rodriguez'e büyük sükse yaptığı o maçta Ronaldo ile kurduğu geniş ailesinden çocuklar da eşlik etti.

O çantayı herkes taşıyamaz: Sevgiliye destek için sahaya çıktı

HAYATI PERÄ° MASALLARI GÄ°BÄ°
Aslında büyük olasılıkla bu konuyla ilgilenenler biliyordur ama Georgina Rodriguez'in öyküsünü bir kez daha hatırlayalım.

Biraz önce de değindiğimiz gibi Rodriguez, sıradan bir İspanyol ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Tezgahtarlık yaptığı lüks mağazada çalışırken de dünyanın en gözde ve en çok kazanan futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo ile tanıştı.

Yani bugün kendine ait bir servet oluşturan Rodriguez'i bugünlere getiren olayın temeli böyle atıldı.

Haberin Devamı

Onun öyküsü, modern çağların Külkedisi masallarından biri olarak nitelendiriliyor. Bugün sürdürdüğü lüks hayatın yanından bile geçmeyen bir ailenin kızı olarak başlayan hayatını şimdi kelimenin tam anlamıyla lüks içinde sürdürüyor.

Küçük bir kasabada başlayan hayat öyküsü, bugün milyonlarla oynayan bir sevgiliye, gösterişli malikanelerde yaşamaya ve bu aşk sayesinde kazandığı şöhret ile geçmişte hayal bile edemeyeceği bir servete uzandı. O genç kadın hala 20'li yaşlarında ve şimdi pırıltılı hayatıyla gündeme geliyor.

O çantayı herkes taşıyamaz: Sevgiliye destek için sahaya çıktı

FÄ°LMLERDE RASTLANABÄ°LECEK KARÅžILAÅžMA
Bugüne kadar aralarında Irina Shayk'ın da bulunduğu bir çok güzelle aşk yaşayan Cristiano Ronaldo'nun şu ana kadarki en uzun süreli sevgilisi Georgina Rodriguez. Çiftin tanışma öyküleri de oldukça çarpıcı, benzerine ancak romantik filmlerde rastlanacak türden.

Haberin Devamı

Dünyanın en çok kazanan futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez, genç kadın Madrid'de lüks bir mağazada tezgahtar olarak çalışırken tanıştılar.

Düşük bir ücrete çalışan Rodriguez'i Ronaldo ilk kez o lüks mağazaya alışveriş yapmaya gittiğinde gördü. Sonra da kendi deyimiyle "saniyesinde" aşık oldu.

O çantayı herkes taşıyamaz: Sevgiliye destek için sahaya çıktı

HAYATI BELGESEL OLDU
İspanya'nın 13 bin nüfuslu Jaca adlı küçük bir kasabasında dünyaya gelen Georgina Rodriguez, orada bir süre garson olarak çalıştı. Sonra dil öğrenmek için İngiltere'nin Bristol kentine gitti ve çocuk bakıcılığı yaptı. Garsonluktan tezgahtarlığa birçok iş yapan genç kadın şimdi, belki de bir zamanlar hayalini bile kurmadığı bir hayatı yaşıyor. Yanında hayatının aşkı ve çok sevdiği çocuklarla birlikte.

Rodriguez'in hayatı ve Ronaldo ile ilişkisi bir dijital platformda yayınlanmaya başlanan I Am Georgina (Ben Georgina) aldı belgesele de konu oldu.

Belgeselin yayınlandığı kanalın yöneticilerinden Alvaro Diaz, Ronaldo'nun sevgilisinin, çekimler sırasında olup biteni anlatma konusunda son derece dürüst davrandığını ve bu aşkın hayatını nasıl değiştirdiğini, hiçbir şeye sahip değilken nasıl bir anda her şeye sahip olduğunu dürüstçe ifade ettiğini söyledi.

O çantayı herkes taşıyamaz: Sevgiliye destek için sahaya çıktı

SONRADAN GÖRME DİYE SUÇLANDI
Rodriguez bir süre önce ailesinin kendisine yönelttiği "sonradan görme" suçlamalarıyla gündeme gelmişti. Rodriguez'in dayısı Jesus Hernandez, Ronaldo'nun bir Instagram paylaşımına "yanındaki kadın bir şeytan" diye yorum yaptı.

Babasının kokainle yakalanıp hapse girdiği günden sonra Georgina Rodriguez'e kendisinin baktığını ileri süren dayı Hernandez "Ronaldo ile tanıştı ve sonra beni unuttu. Onunda ilişkisine başladıktan sonra beni bir ya da iki kez aradı" diye konuştu.

O çantayı herkes taşıyamaz: Sevgiliye destek için sahaya çıktı

ARANAN BİR MODEL: Ronaldo ile 2017 yılından bu yana birlikte olan Georgina Rodriguez, aranan bir model. Ünlü firmalarla milyon dolarlık anlaşmalar yapan Rodriguez, kendi servetini de oluşturdu.

O çantayı herkes taşıyamaz: Sevgiliye destek için sahaya çıktı

ACILARIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAŞADILAR
Bütün bu şatafata rağmen Rodriguez, nişanlısı Cristiona Ronaldo ile birlikte acıların en büyüğünü de yaşadı. Geçen yıl ikizlere hamile olan genç kadın bebeklerden birini anne karnında kaybetti.

Ronaldo ile Rodriguez, birkaç ay önce biri kız diğeri erkek ikiz bebekler beklediklerini sosyal medya hesaplarından duyurmuştu. Fakat daha sonra çift bu kez acı haberi paylaştılar. Bebeklerden kız olanı hayata tutunmayı başarırken, erkek ikizi ise anne ve babasını yasa boğarak öldü.

Ronaldo bu acı haberi, sosyal medya sayfasından "Yeni doğan oğlumuzu kaybettik. Bu, bir anne ve bir babanın yaşayabileceği en büyük acı. Kızımızın doğumu, biraz da olsa şu anda bize güç, umut ve mutluluk veriyor... Canım oğlumuz, sen bizim meleğimizsin. Seni her zaman seveceğiz" satırlarıyla paylaştı. Çiftin hayatta kalan bebeği bir süre önce dünyaya geldi.

O çantayı herkes taşıyamaz: Sevgiliye destek için sahaya çıktı

KALABALIK AİLE: Georgina ve Ronaldo, çok çocuklu kalabalık aileleriyle mutlu bir hayat sürüyor. Ronaldo ile Rodriguez'in yeni doğan ve hayatta kalan ikizlerinden Bella'nın yanı sıra Alana adını verdikleri bir kızları var. Rodriguez, sevgilisinin taşıcı anneden dünyaya gelen büyük oğlu ile ikizlerine de annelik yapıyor.
Â

O çantayı herkes taşıyamaz: Sevgiliye destek için sahaya çıktı

Bir dönem çiftin ayrılacağı ileri sürülmüştü. Ama bu söylentiyi önce Ronaldo'nun annesi yalanladı. Georgina ile Cristiano'nun ilişkisi de eskisi gibi sürüyor. 

 

BAKMADAN GEÇME!