Ezgi Mola'nın kiracıları çok şanslı

Güncelleme Tarihi:

Ezgi Molanın kiracıları çok şanslı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2022 07:00

Magazin dünyasından son fısıltıları Kelebek muhabiri İsmail Bayrak yazdı...

Haberin Devamı

Ezgi Mola, pandemi döneminde yaşanan ekonomik sıkıntılara karşı kiracılarına destek olmak amacıyla onlardan bir süre kira almamıştı.

Ezgi Molanın kiracıları çok şanslı

Son dönemde ev kiralarına büyük oranlarda zamlar yapılırken, Mola yine örnek bir davranış sergiledi ve çok küçük bir zamda karar kıldı.

Balayı haziranda
- Geçtiğimiz günlerde gizlice evlenen Hadise ve Mehmet Dinçerler, yoğun iş tempoları nedeniyle balayını haziran ayına erteledi.

Ezgi Molanın kiracıları çok şanslı


-28 Mayıs’ta New York’ta konser verecek olan Hadise, daha sonra eşiyle beraber balayına çıkacak. Çift ya Küba’ya ya da Meksika’ya gidecek.
Yeniköy’deki bir siteden iki katlı ev tutan Hadise ve Mehmet Dinçerler, son rötuşların tamamlanmasının ardından evlerine taşınacak.

Satmaktan vazgeçti
Seda Sayan, bir süre önce Sarıyer sırtlarından 4 milyon dolara aldığı evi satılığa çıkarmıştı. Geçtiğimiz günlerde Çağlar Ökten’le evlenen sanatçı, villayı satmaktan vazgeçti.
Ezgi Molanın kiracıları çok şanslı


Uzun süredir Zorlu’da oturan Sayan, balayı tatili dönüşü villayı yeniden dekore ettirecek ve eşiyle birlikte oraya taşınacak.

Haberin Devamı

Yeni tutkusu kickboks

Göksel, formunu dengeli beslenmeye ve spora borçlu. 51 yaşındaki ünlü popçu haftanın neredeyse her günü spor yapıyor.

Ezgi Molanın kiracıları çok şanslı

Göksel’in son tutkusu ise kickboks. Şarkıcının yaklaşık 8 aydır Nişantaşı’nda bir eğitmenden kickboks dersleri aldığını öğrendim.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!