Eski modelden işadamı eşine şok dava!

Güncelleme Tarihi:

Eski modelden işadamı eşine şok dava
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2018 11:17

“Elle” ve “Marie Claire” gibi dergilerde bir dönem fotomodellik yapan İsveçli Tove Kristina Johansen, 3 yıl önce boşanma davası açan 16 yıllık eşi Berent Akdemir’e sadakat yükümlülüğünü ihlal ettiği iddiasıyla karşı boşanma davası açtı.  Berent Akdemir’in, oyuncu  Maral Büyüksaraç ve eski Türkiye güzeli Sinem Güven’le gazetelerde çıkan  fotoğraflarını da mahkemeye delil olarak sunan Johansen, 2 milyon lira tazminat istedi.

Haberin Devamı

“BABAM BEKAR BİRİ GİBİ YAŞIYOR”

İstanbul Aile Mahkemesi’ne açılan davaya göre İsveç vatandaşı Tove Kristina Johansen ile Berent Akdemir 2002’de  Çiftin 18 yaşını dolduran bir çocukları var. Evlenmeden önce ABD’de yaşayan müvekkilinin New York’ta “Elle”, “Marie Claire” gibi dergilerde yayımlanan çalışmalarda model olarak yer aldığını dava dilekçesinde anlatan Avukat Mehmet Savaş dilekçesinde şu iddialara yer verdi: “Müvekkilim Berent Akdemir’le tanışınca Türkiye’ye yerleşti. Eşinin isteği üzerine modellik hayatına son verdi. Berent Akdemir ise AFM Spor Müzik Film, Sifisan Sinemacılık, Üniversal Sinema, Can Uluslararası Film AŞ,  Türk Ambalaj, Mates Medya gibi çok sayıda şirketin ortağı ve yönetim kurulu üyesidir. Hiçbir geliri olmayan ve modelliği 21 yıl önce bırakan müvekkilimin ise hiçbir geliri yoktur. Berent Akdemir 3 yıl önce müvekkile boşanma davası açmıştır. Mahkeme Tove Kristina Johansen önce ayda 3 bin lira, daha sonra mahkeme kararıyla aylık 5 bin lira nafaka ile maddi zorluklar içinde geçinmeye çalışmıştır. Çiftin boşanma davasında tanıklık yapan kızları Maya Akdemir, babasının cep telefonları mesajlarında başka kadınlarla ilişkisi olabileceğini iddia etmiştir. Maya Akdemir, “Annemin bekar bir insan gibi yaşadığını söyleyemem. Geceleri dışarı çıkmaz, benim yemeğimle ve ödevimle ilgilenir. Ancak babam daha çok bekâr bir insan gibi yaşamaktadır” demiştir. 

Haberin Devamı

TEKNEDE AYNI KAREDE

Davalı Berent Akdemir hakkında çıkan haberler incelendiğinde davalının sadakat yükümlülüğüne aykırı hareket ettiği anlaşılacaktır. Örnek verecek olursak haberlerde eski Türkiye güzeli Sinem Güven’in 11 yıllık eşi Murat Ersönmez’den boşandıktan sonra kalbini Berent Akdemir’e kaptırdığı ve Çeşme’de tatil yaptıkları anlatılmaktadır. Ayrıca haberde Sinem Güven ile Berent Akdemir’in aynı teknede aynı karede gösteren bir fotoğraf bulunmaktadır. Yine Berent Akdemir’in 2014’te oyuncu Maral Büyüksaraç ile birlikte olduğu çeşitli gazetelerde çıkmıştır. Büyüksaraç bir röportajında “Berent Akdemir ilk aşık olduğum adamdı. Aşkı o zaman yaşama fırsatı buldum” şeklinde konuşmuştur. Bu nedenle davalının HTS kayıtlarının çıkartılmasını istiyoruz. Müvekkilim maddi ve manevi olarak yıpranmıştır. Tüm bu nedenlerle 2 milyon lira tazminatın davalıdan tahsilini istiyoruz” diye konuştu.

 

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!