David ve Victoria Beckham çifti boşanıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

David ve Victoria Beckham çifti boşanıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 15:09

Kariyerindeki başarısının yanı sıra yakışıklılığı ile de adından sıkça söz ettiren bir zamanların yıldız futbolcusu David Backham’ın evliliği hakkında flaş haber! Müzisyen, ses sanatçısı Victoria Beckham ile 17 yıllık evlilik bitiyor mu? Ünlü çiftin evliliği hakkında şok açıklama! Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Gösteri dünyasından şok bir boşanma iddiası daha geldi. Radar adlı internet sitesinin iddiasına göre; David ve Victoria Beckham boşanmanın eşiğinde.

Sitenin aileye yakın bir kaynağa dayandırarak ileri sürdüğüne göre Beckham çiftinin 18 yıllık evliliği sallantıda ve artık yolun sonu göründü. Site, bu kaynağa dayandırdığı haberinde çiftin uzun zamandır ayrı hayatlar yaşadığını da iddia etti.

Beckham çiftinin ilişkilerinin gidişatı hakkında bir açıklamaya yapmaya hazırlandığı da ileri sürüldü. Buna göre çift, çok fazla göz önünde olmak ve dikkat çekmek istemiyor. Bütün bunlar olmadan sakince boşanma işlemlerini tamamlamak istiyor.

Öte yandan, Hollywoodlife.com adlı site de tüm bu iddiaları yalanlayıp çiftin boşanma hazırlığında olmadığını duyurdu.

Haberin Devamı

Bu kaynak ise çiftin hayatlarının en mutlu ve verimli dönemini yaşadığını, tek önceliklerinin çocuklarına iyi bir gelecek sağlamak olduğunu ileri sürdü.

Hollywoodlife.com'un ileri sürdüğüne göre Beckham çifti hakkında böyle iddialarda bulunulmasının nedeni David ve Victoria Beckham'ın işleri nedeniyle zaman zaman ayrı kalmaları.

Bu iddialar karşısında Beckham çiftinden herhangi bir açıklama gelmedi.

Victoria ve David Beckham çiftinin 17 yaşında Brooklyn, 13 yaşında Romeo, 11 yaşında Cruz adlı üç oğlu ile Harper adlı 4 yaşında bir kızı bulunuyor. Victoria Beckham'ın Spice Girls grubunda şarkı söylediği dönemde tanışan çiftin 1999 yılında evlendi.

David ve Victoria Beckham çifti boşanıyor mu

David Beckham kimdir?

2 mayıs 1975 yılında Leyonstone'de doğdu. 1.83 boyunda olan Beckham, Alex Ferguson'un keşfettiği yıldızlardan biri. 1992 yılında M.United ile profesyonel anlaşma imzalayan Bechkam, 8 yılda 254 maçta forma giydi ve 49 gol attı.

31 kez İngiliz Milli Takımı'nın formasını giyen Beckham, burada ise sadece 1 gol atabildi. M.United ile 1996-97-98 ve 2000 yıllarında şampiyonluk gören Beckham, 2 kez Federasyon kupası ve Süper Kupa sevinci yaşadı. Yıldız futbolcu, en büyük mutluluğunun ise 1999 yılında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

1999 yılında dünyada Rivaldo'nun ardından 2. seçilen Beckham, son dört yıl İngiltere liginde "altın karmaya" seçilmeyi başardı. David Beckham'ın İngiliz gazetelerinin manşetlerini süslemediği gün hemen hemen hiç yok gibidir. Gerek oynadığı futbolla gerekse sansasyonel yaşantısıyle Beckham, spor ve magazin basını için bereketli bir haber kaynağıdır.

Gazete manşetlerini Beckham'ın süslemesinde en az onun kadar ünlü olan karısı Victoria'nın da büyük rolü vardır. 1992 yılında profesyonel olarak M.United ile sözleşme imzalayan David Beckham, kariyerindeki ilk resmi golünü Galatasaray'a attı. 1994 yılında Şampiyonlar liginde M.United'ın Galatasaray'ı 4-1 yendiği maçta golünü atan Beckham, o günü unutamadığını belirtiyor.

Haberin Devamı

İngiliz liginde ilk golünü ise 1995 Ağustos'unda Aston Villa'ya atan Beckham'ın unutulmaz golü de 1996 yılında kendi yarı alanından alıp Wimbledon ağlarına bıraktığı goldür.

TAKIM BAŞARILARI

1992 - F.A. Gençler Kupası Galibiyeti

1993 - F.A. Gençler Kupası Adayı

1996 - F.A. Birinci Lig Galibiyeti

1996 - F.A. Kupası Galibiyeti

1996 - F.A. Centilmenlik Kupası Galibiyeti

1997 - F.A. Birinci Lig Galibiyeti

1997 - F.A. Centilmenlik Kupası Galibiyeti

1999 - F.A. Birinci Lig Galibiyeti

1999 - F.A. Kupa Galibi

1999 - UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi Galibi

1999 - F.A. Birinci Ligi Galibi

2000 - F.A. Birinci Ligi Galibi

David ve Victoria Beckham çifti boşanıyor mu

Haberin Devamı

Victoria Beckham kimdir?

Asıl adı Victoria Caroline Adams olan Victoria Beckham, 17 Nisan 1974 tarihinde Harlow , Essex, İngiltere’de doğdu. Jacqueline ve Anthony Adams çiftinin üç çocuğundan ikinci çocuğudur. Babası bir elektronik mühendisi idi. Erkek kardeşi Christian ve kız kardeşi Lousie adındadır. Victoria Beckham Cheshunt’daki St Mary Lisesine gitti. 1991 yılında Surrey şehindeki Epsom ilçesinde olan Laine Tiyatro Sanatları okulunda okudu.

Bir dönemin ünlü futbolcusu David Beckham‘ın eşi ve 1990’lı yıllara damgasını vuran eski Spice Girls üyesi olarak tanınmaktadır.

Asıl şöhretine 1994 yılında katıldığı “Spice Girls” grubu ile kavuşan Victoria Beckham, daha sonra solo müzik kariyerine başlamak istemişti ancak bu alandaki kariyeri yeterince başarılı gitmeyince modaya el atan ve kendi New York Moda Haftası’nda tanıtarak iş hayatına atıldı.

Albümleri :

Haberin Devamı

2001 – Not Such An Innocent Girl – Victoria Beckham

Singlelar :

2000 – Out of Your Mind (Truesteppers & Dane Bowers feat Victoria Beckham)

2001 – Not Such An Innocent Girl

2002 – A Mind of Its Own

2002 – I Wish

2003 – This Groove

2003 – Let Your Head Go

BAKMADAN GEÇME!