Daha bir ay önce karnı dümdüzdü: Dördüncüye hamileymiÅŸ!

Güncelleme Tarihi:

Daha bir ay önce karnı dümdüzdü: Dördüncüye hamileymiş
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 16, 2022 12:57

Ünlü oyuncu, daha geçen ay Instagram hesabında paylaştığı bikinili fotoğrafında formda görüntüsüyle, özellikle de dümdüz karnıyla dikkat çekmişti. 24 Ağustos'taki o paylaşımı, üç çocuk dünyaya getirmesine rağmen formunu koruması nedeniyle gündeme gelmişti. Meğer o günlerde büyük bir sürprizi henüz kamuoyundan saklıyormuş.

Haberin Devamı

YÄ°NE SÃœRPRÄ°Z YAPTI
35 yaşındaki üç çocuk annesi oyuncu, o paylaşımdan tam 22 gün sonra katıldığı bir etkinlikte o sürprizi de açık etti. Güzel oyuncu, dördüncü bebeğine hamile olduğunu yine bir öncekiNe benzer şekilde duyurdu. Büyüyen karnıyla kameralar karşısına çıktı.

Daha bir ay önce karnı dümdüzdü: Dördüncüye hamileymiş


HAMİLELİĞİNİ BÖYLE İLAN ETTİ
Bu mutlu haberin kahramanı Blake Lively... Meslektaşı Ryan Reynolds ile mutlu bir evliliği olan Lively, dün New York'ta düzenlenen 10'uncu Geleneksel Güçlü Kadınlar Zirvesi'ne katıldı. Forbes tarafından düzenlenen bu etkinliğin de yıldızı oldu Lively. Bunun en önemli nedeni de o gün hamile olduğunu sessizce ilan etmesiydi.

Haberin Devamı

Daha bir ay önce karnı dümdüzdü: Dördüncüye hamileymiş


DÖRDÜNCÜ KEZ ANNELİK HEYECANI
Rol aldığı Gossip Girl adlı diziyle tanınan Blake Lively, büyüyen karnını gizlemeyen altın rengi, pırıltılı mini bir elbise giydi: Görünümünü de açık renk yüksek topuklu ayakkabılarla tamamladı. Dördüncü kez anne olmaya hazırlanan Lively'nin keyfinin yerinde olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Daha bir ay önce karnı dümdüzdü: Dördüncüye hamileymiş

ÜÇÜNCÜ BEBEĞİ DE BÖYLE DUYURMUŞLARDI
Blake Lively ile Ryan Reynolds, üçüncü bebeklerini beklediklerini de yine bir film galasında kamuoyuna duyurmuştu. Özel hayatlarını kameralardan ve paparazzilerden uzakta yaşayan Lively ve Reynolds, 2019 yılının mayıs ayında New York'ta yapılan Pokemon Detective Pikachu filminin galasına birlikte katıldı. 

Daha bir ay önce karnı dümdüzdü: Dördüncüye hamileymiş

KARNI İYİCE BÜYÜMÜŞTÜ
O galada Lively'nin üçüncü kez hamile olduğu ve üstelik karnının da giderek büyüdüğü dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Daha bir ay önce karnı dümdüzdü: Dördüncüye hamileymiş

ÜÇ TANE KIZ ÇOCUKLARI VAR
Blake Lively ile Ryan Reynolds, 2010 yılında Green Lantern filmi için çalışırken tanıştılar. Bir yıl sonra flört etmeye başladılar. Çift, 2012 yılında da evlendi. Lively ve 45 yaşındaki Reynolds'ın bu evlilikten şu ana kadar üç tane kız çocukları oldu. En büyük çocukları 7 yaşındaki James. Ardından şu anda 5 yaşında olan Inez dünyaya geldi. Çiftin en küçük kızı olan 2 yaşındaki Betty de 2019 yılında dünyaya gözlerini açtı. Blake Lively ile Ryan Reynolds yakında doğacak bebeklerinin cinsiyetini ise açıklamadı.

Daha bir ay önce karnı dümdüzdü: Dördüncüye hamileymiş

Haberin Devamı

BÃœYÃœK KIZLARINA ERKEK ADI VERDÄ°LER
Blake Lively ile Ryan Reynolds, büyük kızlarına bir erkek ismi olan James'i vermeleri nedeniyle gündeme gelmişti. Bebek önceleri adı yüzünden erkek sanılmış, kız olduğu sonradan ortaya çıkmıştı. Bu konuda da çeşitli iddialar ortaya atıldı. Blake Lively, katıldığı bir TV programında kendisinin oe bir erkek adı taşıdığını, bunu sevdiğini ve devam ettirmek istediğini söylemişti.

BABASININ ADI:  Reynolds ise bu konuyu kendi açısından anlattı. Ryan Reynolds, kızına James adını vermesinin nedenini babasıyla olan iliÅŸkisine baÄŸlamıştı. Aslında iyi bir adam olan babasının kendilerine karşı çok sert davrandığını belirten Reynolds, bu yüzden uzun süre aralarının iyi olmadığını da eklemiÅŸti. Ryan Reynolds, sonradan babasıyla arasının düzeldiÄŸini ancak onu 2015 yılında kaybettiÄŸini de belirtti. Henüz babası hayattayken ilk çocuÄŸuna kız olmasına raÄŸmen babasının adını da bu yüzden verdiklerini anlattı. Ryan Reynolds'ın babası, ölümünden kısa bir süre önce kendi adını taşıyan torunuyla tanıştı.

Daha bir ay önce karnı dümdüzdü: Dördüncüye hamileymiş

'ARKADAÅžTIK, BAÅžKA Ä°NSANLARLA BÄ°RLÄ°KTEYDÄ°K'
Reynolds, geçen yıl da Blake Lively ile ilişkilerinin başlamasından önceki döneme dair açıklamalarıyla konuşulmuştu. Smartless adlı podcast yayınına konuk olan Reynolds, 2010 yılında Green Lantern adlı filmde birlikte rol aldığı Blake Lively'den etkilendiğini anlattı. Reynolds, SmartLess adlı podcast yayınına konuk oldu. Ünlü oyuncu "Blake ile arkadaştık. Ama başka insanlarla birlikteydik" diye konuştu.

Haberin Devamı

Daha bir ay önce karnı dümdüzdü: Dördüncüye hamileymiş


'BENİMLE UYUMASI İÇİN YALVARDIM'
Reynolds sonra da sözlerini şöyle sürdürdü: "Blake Boston'a gidiyordu, ben de Boston'a gidiyordum. Ona birlikte gitmeyi önerdim. Aynı trene bindik ve birlikte yolculuk ettik. Ona yolculuk sırasında benimle uyuması için yalvardım." Ryan Reynolds, bir hafta sonra ise bir anda Blake Lively ile birlikte bir ev almaları gerektiği hissine kapılmış.
Â
Daha bir ay önce karnı dümdüzdü: Dördüncüye hamileymiş

PROGRAMLARINI ÇOCUKLARINA GÖRE AYARLIYORLAR
Ünlü çift bir yandan çocuklarını büyütürken bir yandan da işlerini sürdürüyor. Bu konuyu nasım çözdüklerini de aynı programda anmattı Reynold. Ünlü oyuncu, Blake Lively ile çalışma programlarını çakıştırmamaya çalıştıklarını anlattı. Lively, çalışırken kendisinin proje kabul etmediğini; karısıyla aynı lokasyonda bulunup çocuklarla ilgilendiğini söyledi.

Haberin Devamı

SCARLETT JOHANSSON'UN ESKÄ° EŞİ: Ryan Reynolds, Blake Lively ile ikinci evliliÄŸini yaptı. Ünlü oyuncu daha önce 2008 ile 2011 arasında Scarlett Johansson ile evliydi.

Daha bir ay önce karnı dümdüzdü: Dördüncüye hamileymiş


DÜĞÜN MEKANLARI ELEŞTİRİ KONUSU OLMUŞTU
Ryan Reynolds ile Blake Lively, geçen yıl düğünlerini yaptıkları mekanla ilgili pişmanlıklarını dile getirmeleriyle gündeme gelmişti. Çift, 2020 yılının ağustos ayında 2012 yılında hayatlarını birleştirdikleri düğün için pişman olduklarını ve herkesten özür dilediklerini açıkladı.

Daha bir ay önce karnı dümdüzdü: Dördüncüye hamileymiş


MEKAN SEÇİMİ BÜYÜK BİR HATAYDI
Bu pişmanlığın nedeni ise evlenmek değil elbette.  Reynolds ile Lively'nin üzüntüsünün nedeni düğün için seçtikleri mekan. Fast Company'ye verdiği röportajda Ryan Reynolds, 2012'deki düğünlerini Güney Carolina'daki Boone Hall adlı plantasyonda gerçekleştirdiği için pişman olduğunu söyledi.

ACIMASIZ KOÅžULLAR: Bunun nedeni ise çiftin hayatlarını birleÅŸtirdiÄŸi o plantasyonda bir zamanlar siyahi kölelerin acımasız koÅŸullar altında çalıştırılmış olması. Ryan Reynolds bu konuda "Bu, bizim her zaman çok üzgün hissedeceÄŸimiz bir durum" diye konuÅŸtu.

Daha bir ay önce karnı dümdüzdü: Dördüncüye hamileymiş

"GÖRDÜĞÜMÜZ SADECE BİR DÜĞÜN MEKANIYDI"
Ünlü oyuncu, o dönemde plantasyona baktıkları zaman gördükleri şeyin bir düğün mekanı olduğunu belirtti. Ama sonradan o mekana baktıklarında, geçmişinde büyük trajediler barındıran bir yer gördüklerini de sözlerine ekledi. Ryan Reynolds ve Blake Lively, o dönemde de bazı çevreler tarafından, birçok siyahi kölenin insanlık dışı koşullarda çalıştırıldığı, kan ve gözyaşı dolu bu plantasyonda düğün yaparak orayı normalleştirdikleri için eleştirilmişti.

Daha bir ay önce karnı dümdüzdü: Dördüncüye hamileymiş

19'UNCU YÃœZYILDAN BU YANA
Ünlü çiftin düğün mekanı olarak seçtikleri için şimdi pişmanlık duyduğu bu plantasyon 19'uncu yüzyılda Henry ve John Horlbeck'e aitti. 1850'li yıllarda bu plantasyonda sadece 85 köle çalıştırılarak yılda 4 milyon dolayında tuğla üretildiği belirtiliyor. Plantasyon daha sonra bir prens tarafından satın alındı. 1950'lerden sonra da McRae ailesine ait oldu. Bu aile çok geniş bir arazi üzerinde kurulu olan plantasyonu turizm amaçlı turlara açtı. Bir zamanlar plantasyonda çalışan kölelerin kaldığı barakalar hala arazi üzerinde varlığını sürdürüyor. (FOTOĞRAFLAR: Avalon, Splash News) 

Boone Hall adlı plantasyon, 2004 yılında Ryan Gosling ile Rachel McAdams'ın baÅŸrollerini üstlendiÄŸi The Notebook adlı filmde de çekim mekanı olarak kullanılmıştı.

 

BAKMADAN GEÇME!