Burcu Sinem Ünsal kimdir? Açıklamada bulundu

Güncelleme Tarihi:

Burcu Sinem Ünsal kimdir Açıklamada bulundu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 10:54

Esra Erol'un stüdyo şefliğini yapan Eda Gök'ün Emrah Albayrak ile 7 yıllık evliliğini bitiren kişi olarak gündeme gelen Burcu Sinem Ünsal, sosyal medyadan sessizliğini bozdu. İki çocuk annesi olan Burcu Sinem Ünsal’a en sert tepkilerden biri Demet Akalın’dan geldi. Peki Burcu Sinem Ünsal kimdir?

Haberin Devamı

Eda Gök, kendisini en yakın arkadaşı, evli ve iki çocuk annesi Burcu Sinem Ünsal'la aldattığını öne sürdüğü eşi Emrah Albayrak'tan tek celsede boşandı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haber ardından bir süre sessiz kalan Burcu Sinem Ünsal, Instagram üzerinden açıklamada bulundu. "Kendi hayatınıza bakın siz önce, Her şeyin bir açıklaması vardır bu hayatta" sözleriyle kendisini savunan Burcu Sinem Ünsal’ın hayatı yeniden merak konusu oldu.

Daha önce Zülfü Livaneli ve Fatih Erkoç'a vokalistlik yapan Burcu Sinem, ismini Esra Erol'un programıyla duyurmuştu. 2009 yılında tanıştığı bir doktorla 2010 yılında hayatını birleştiren Burcu Sinem Ünsal, biri kızı diğeri erkek ikiz bebeklerini doğurduktan sonra 5 yıldır çalıştığı programa veda etmişti. 2016 yılında Almanya'da çalışmaya başlayan bir doktordan ikiz çocukları olan Burcu Sinem Ünsal'ın evliliğinin ise devam edip etmediği ise bilinmiyor.

BAKMADAN GEÇME!