Bir yardım çağrısı da ünlü İspanyol oyuncudan

Güncelleme Tarihi:

Bir yardım çağrısı da ünlü İspanyol oyuncudan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2023 12:30

Gösteri dünyasının ünlüleri, 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli meydana gelen büyük depremden zarar görenler için kollarını sıvadı. 200 ünlü, 26 Şubat tarihine kadar depremzedeler için yardım toplamayı amaçlayan bir kampanya düzenledi. Bunun duyurularını da sosyal medya üzerinden yapıyorlar.

Haberin Devamı

Bu ünlülerden biri de İngiliz oyuncu Lily James... Oyuncu, Choose Love (Sevgiyi Seçin) adı verilen bu kampanya kapsamında sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaptı. James, mümkün olduğu kadar çok para toplayabilmek için takipçilerinin ve diğer ünlü meslektaşlarının yardımını istedi. 

Bir yardım çağrısı da ünlü İspanyol oyuncudan

Cameo adıyla bir araya gelen ve Türkiye'nin yanı sıra Suriye'deki deprem kurbanları için yardım toplamayı amaçlayan bu kampanyaya destek veren ünlüler arasında Mira Sorvino, Melissa Joan Hart, Christina Millian, Tori Spelling de bulunuyor. Bu kampanya ile sadece deprem bölgesinin ihtiyaçlarının karşılanması değil, aynı zamanda bölgeden ayrılmak isteyenlerin de desteklenmesi amaçlanıyor.

Haberin Devamı

Bir yardım çağrısı da ünlü İspanyol oyuncudan

PENELOPE CRUZ'DAN DESTEK ÇAĞRISI 
Depremden etkilenen çocuklara yardım çağrısı birçok ünlü tarafından tekrarlandı. Bunlardan biri de İspanyol oyuncu Penelope Cruz. Sosyal medya sayfasından Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu UNICEF'in gönderisini paylaşan Cruz, herkesi deprem kurbanı çocuklara yardım elini uzatmaya çağırdı.

Bir yardım çağrısı da ünlü İspanyol oyuncudan

RICKY MARTIN DE ÇAĞRI YAPTI
Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin de depremzedelere yardım elini uzatmaya çalışan ünlülerden biri. Şarkıcı, sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere yardım çağrısında bulundu. Kriz zamanlarında sakin kalamadığını belirten Martin "Depremden sonra ortaya çıkan manzaraların yürek parçalayıcı" olduğunu söyledi. Bölgede durumun çok zor olduğunu vurgulayan Ricky Martin herkesin yardım etmek zorunda olduğunu vurgulayıp UNICEF'in bağış kampanyasını duyurdu.

Bir yardım çağrısı da ünlü İspanyol oyuncudan

Haberin Devamı

'BİNLERCE İNSAN SEVDİKLERİNİ YİTİRDİ'
Deprem bölgesindeki çocuklara yönelik yardım çağrısında bulunan bir başka ünlü de Enrique Iglesias oldu. Şarkıcı, deprem bölgesine desteğe ve yapabiliyorlarsa  maddi yardıma çağırdı. "Binlerce insanın deprem nedeniyle sevdiklerini yitirdiğini" hatırlatan Iglesias "çocukların ve ailelerinin, barınmaya, sıcak giysilere ve yiyeceğe ihtiyacı" olduğunu vurguladı.

Bir yardım çağrısı da ünlü İspanyol oyuncudan

ANTAKYA... BABAMIN ANA YURDU.. KALBİME YAKIN KENT
Hayatını İngiltere'de sürdüren ünlü modacı Erdem Moralıoğlu da baba vatanım diye tanımladığı Hatay'a yardım çağrısını sosyal medya üzerinden yaptı. Dünyanın önde gelen ünlülerini giydiren Moralıoğlu, Instagram sayfasında yaptığı paylaşımda "Antakya, babamın ana vatanı" diye yazdı. Depremin yerle bir ettiği kenti "Kalbime yakın olan yer" diye tanımladı ünlü modacı.  Antakya'nın depremde en çok hasar gören yerlerden biri olduğunu ekleyen Moralıoğlu, geçen hafta sonu online satışlarından ve mağazalarındaki satışlardan elde edile bütün gelirin, deprem bölgesine aktarılacağını duyurmuştu.

Haberin Devamı

Bir yardım çağrısı da ünlü İspanyol oyuncudan

KRALİYET AİLESİNİN ESKİ GELİNİNDEN YARDIM ELİ UZANDI
İngiliz kraliyet ailesinin eski gelini Sarah Ferguson da büyük felaketten etkilenenlere yardım eli uzatacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Prens Andrew'nun eski eşi Ferguson, duyuruda kendi kurduğu Sarah Trust adlı vakıf aracılığıyla depremzedelere yardım kampanyası düzenlediklerini belirtip tüm takipçilerini destek olmaya çağırdı.

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!