Aleyna Tilki: Onlara karşı savaşı kazandım

Güncelleme Tarihi:

Aleyna Tilki: Onlara karşı savaşı kazandım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2023 16:16

Aleyna Tilki, müzik piyasasında kendisi gibi olabilmek için çok mücadele ettiğini söyledi: “Benim ben olmamı engelleyecek kişilere karşı savaşımı kazandığımı düşünüyorum.”

Haberin Devamı

EĞİTİM İÇİN TAŞINDILAR

Aleyna Tilki geçen akşam Levent’teki bir benzin istasyonunda görüntülendi. Basın mensuplarıyla sohbet eden genç şarkıcı, “Üzerime kahve döküldü de ondan geldim benzinliğe” dedi.

Aleyna Tilki, annesi ve kız kardeşinin Amerika’ya taşınması hakkında şunları söyledi:

“Kardeşimin eğitim hayatı için oraya taşındılar. Ben de bu işe başlarken Amerika’ya gitmiştim zaten eğitime. Son Amerika seyahatim ise güzel geçti. Bolca konser izledim, ufkumu genişletmek için notlar tuttum.”

Aleyna Tilki: Onlara karşı savaşı kazandım


DOST KAZIKLARI UFAK ŞEYLER

Albüm hazırladığını açıklayan Aleyna Tilki, “İlk albümüm olduğu için samimi bir çalışma olsun istedim. Benim gerçeğimi yansıtsın. Bunun için savaşlar vermem gerekiyordu, onları da verdim” dedi.

Haberin Devamı

“Ne gibi savaşlar verdiniz?” sorusunu da şöyle yanıtladı:

“Her şeyle savaşmak durumunda kaldım. Ama güzel oldu. Benim ben olmamı engelleyecek kişilere karşı savaşımı kazandığımı düşünüyorum.” Tilki, “Dost kazığı mı yediniz?” sorusu üzerine de gülerek “Onlar ufak şeyler” dedi.

Aleyna Tilki: Onlara karşı savaşı kazandım


Normal arkadaşım

Aleyna Tilki benzincide bir erkek arkadaşıyla görüntülendi. Şarkıcı, aracını kullanan arkadaşı için “O benim normal arkadaşım. Zaten biliyorsunuz, sık sık görüyorsunuz yanımda” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!