Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ'dan manidar paylaşım

Güncelleme Tarihi:

Kıvanç Tatlıtuğun annesi Nurten Tatlıtuğdan manidar paylaşım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 11:09

Kıvanç Tatlıtuğ ve sevgilisi Başak Dizer, 19 Şubat'ta Paris’te evlendi. Tatlıtuğ’un annesi düğüne katılamamıştı. Sağlık sorunlarından dolayı düğüne katılamadığını söyleyen anne Nurten Tatlıtuğ'un sosyal medyadaki paylaşımları kafa karıştırdı.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un annesinin düğüne katılamamasının nedeni olarak, stil danışmanı Başak Dizer’i gelini olarak istemediği iddiaları ortaya atılmıştı.

Anne Nurten Tatlıtuğ’un, oğlundan 3 yaş büyük ve daha önce başından bir evlilik geçmiş olan gelin Başak Dizer’i gelin olarak istemediği dedikoduları gündeme oturmuştu. Ancak, Tatlıtuğ’un annesi bu dedikoduları yalanladı ve sağlık sorunları nedeni ile düğüne katılamadığını açıklamıştı.

Kıvanç Tatlıtuğun annesi Nurten Tatlıtuğdan manidar paylaşım

Anne Nurten Tatlıtuğ’un, düğünden 2 gün önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan yaptığı “Annenden başka hiç kimse senin hayatın daha iyi olsun diye gözyaşı dökmeyecek” ve “Annesinin duasını almayan mutluluğu yakalayamaz” şeklinde yaptığı paylaşımlar ile kafaları karıştırdı.

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 yılında Adana’ da dünyaya geldi. Babası Bosna-Hersek kökenli ve Adana’ lı, annesi ise Edirne’ lidir. 2002 yılında Best Model of Turkey, sonrasında ise Best Model of The World seçildi. Mankenlik kariyerini bırakan Tatlıtuğ, ilk olarak Gümüş adlı dizi ile adını duyurdu. Ardından bir çok dizide rol aldı.

BAKMADAN GEÇME!