Kim Kardashian doğum kilolarından kurtulamadı!

Güncelleme Tarihi:

Kim Kardashian doğum kilolarından kurtulamadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 19:44

Dünyanın konuştuğu isim Kim Kardashian, ikinci kez anne olmuştu. İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Kardashian’ın doğum kilolarından kurtulamadığı görüldü. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kim Kardashian ve eşi Kanye West’ in geçtiğimiz yılın sonunda Aralık ayında ikinci bebekleri dünyaya geldi. Kardashian, şu an minik bebeğini büyütmenin keyfini çıkarıyor. Ancak objektiflere takılan Kardashian’ ın doğum kilolarını hala veremediği gözlendi.

Kardashian, geçtiğimiz günlerde New York Moda Haftası kapsamında düzenlenen bir defileyi izlemeye gitti. Aracından inerken görüntülenen meşhur kalçaları ve kusursuz vücudu olan Kardashian, kilolarını henüz verememiş. Kardashian o gün siyah tayt ve üzerine transparan siyah boğazlı bir bluz giymişti. Kıyafetinin üzerine siyah beyaz bir kürk giymişti. Kürkünün tek omuzunu açıkta bırakarak yürüyen Kardashian’ ın doğum kilolarını henüz veremediği görüldü.

Kim Kardashian doğum kilolarından kurtulamadı

Haberin Devamı

Kim Kardashian kimdir?

Kim Kardashian, 21 Ekim 1980 yılında Amerika’ nın Kaliforniya eyaletinin Los Angeles şehrinde dünyaya geldi. Baba tarafından Ermeni, anne tarafından Hollanda ve İskoç asıllıdır. Kim Kardashian Amerikan magazin yıldızıdır.Bunun dışında modellik, prodüktörlük, aktristlik, şarkıcılık, stilistlik ve iş kadınlığı faaliyetlerinde de bulunmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!