Vücudumu böyle seviyorum

Güncelleme Tarihi:

Vücudumu böyle seviyorum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2018 17:58

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, Vogue'un eylül sayısına kapak oldu. İkizlerinin doğumundan sonra kilolarından kurtulamadığını belirten şarkıcı, vücudunu bu haliyle kabullendiğini söyledi

Haberin Devamı

Beyonce Amerikan Vogue dergisinin eylül sayısının kapak çekimleri için objektif karşısına geçti.Derginin yayın yönetmeni Anna Wintour'un sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, kıyafet seçiminden çekimlerin yapılacağı mekana kadar her şeye kendisi karar verdi.

Vücudumu böyle seviyorum

23 yaşındaki Tyler Mitchell'in objektiflerine poz veren ünlü yıldız, aynı zamanda Mitchell'in dergi için kapak fotoğraflarını çektiği ilk siyahi isim oldu.Röportajın fotoğrafları kadar içeriği de ses getirdi.

Vücudumu böyle seviyorum


Soruları yanıtlayan 36 yaşındaki şarkıcı, hamilelik sonrası dönemiyle ilgili şöyle konuştu: "İlk çocuğumu dünyaya getirdiğimde toplumun bana nasıl görünmem gerektiğini söyleyeceğine inanıyordum. Üç ay içinde kilolarımı verdim ve küçük bir turne düzenledim. Geriye dönüp bakıyorum da, bu tam bir çılgınlıktı."

Haberin Devamı


İkizleri Rumi ve Sir'ü sezaryen yöntemiyle dünyaya getiren Beyonce, doğum kilolarından tam anlamıyla kurtulamadığını belirtti:"Doğumun ardından vücudumu kıvrımlı haliyle sevmeyi öğrendim. Hala minik bir göbeğim var. Ondan kurtulmak için ise acele etmiyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!