Survivor’da yoğurtlu döner savaşını kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor’da yoğurtlu döner savaşını kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 20:16

TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Survivor’un dün akşam yayınlanan yeni bölümünde yoğurtlu döner savaşı vardı. Kıyasıya mücadele sonucu ödülü bakın kim kazandı? Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

TV8'in reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor'ın dün yayınlanan bölümünde yine heyecan doruktaydı. Yoğurtlu Döner ödülü için yarışan Ünlüler ve Gönüllüler takımının savaşı sosyal medyada da geniş yer buldu.

Survivor’da yoğurtlu döner savaşını kim kazandı

Survivor'da elemeye çıkan isimler belli oldu!

Survivor 2016'da bu hafta Ünlüler takımından elemeye çıkan 3 isim belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya devam edemeyecek olan Seda Ünlüler takımından ayrılan isim olmuştu. Bu sebeple ertelenen ada konseyi önceki gün yapıldı.

Ada konseyinde toplanan Ünlüler takımı aralarında yaptıkları oylama sonucunda ilk aday olarak Yılmaz Morgül'ü çıkardılar. Bu oylama sonrasında bireysel dokunulmaz olan Tuğba Özay ise takımından Yunus Günçe'yi aday olarak çıkardı. Son olarak geçtiğimiz hafta halk oylamasıyla birinci olan Avatar Atakan da elenmek üzere Eda Akkaya'yı söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!