Güldür Güldür'de 'Bu Tarz Benim' fırtınası!

Güncelleme Tarihi:

Güldür Güldürde Bu Tarz Benim fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2014 15:47

Dolu dizgin eğlence programı Güldür Güldür 47. Bölümüyle 7 Kasım Cuma günü ekranlara gelecek. Güldür Güldür’ün bu haftaki konukları şarkıcı Gökçe ve Akordeon ustası Muammer Ketencoğlu. Yeni bölümde yayınlanacak "Tarzım Benim" skeci merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Eğlenceli skeçleriyle ve sürprizleriyle adından söz ettiren Güldür Güldür gündelik hayattaki sıradan konulara mizahi bir bakış açısıyla bakmaya devam ediyor. Aile yaşantılarından aşka, şan-şöhretten teknolojiye, futboldan dostluğa ve birçok konuyu yine kendi mizah anlayışları ile karikatürize eden Güldür Güldür ekibi Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Özge Borak, Çağlar Çorumlu, Erdem Yener, Onur Buldu, Onur Atilla, Aziz Aslan, Meltem Yılmazkaya, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu, Özgün Aydın, Uğur Bilgin’den oluşuyor.

Güldür Güldür’de bu hafta, liseden arkadaş olan Mehtap, Nezaket ve Yeter seneler sonra bir araya gelirler ve birbirlerine hava atmaya çalışırlar. Eşleri arasında büyük farklar bulunan bu eski dostların gizlediği sırlar da bir bir ortaya çıkacak. İspanyol sevgilisi olan Nezaket’in sakladığı gerçek ortaya çıkınca işler bir hayli karışacak.

Haberin Devamı

Ünlü dedektif Şevket Bulur, ağabeyi kaçırılan Burcu’ya yardımcı olabilecek midir? Eve saklanan Mesut ve Mustafa’nın gizli planları ve uşak İsmail’in çevirdiği dolaplar gün yüzüne çıkacak mı? Yoksa Burcu’nun abisi ünlü müzisyen Muammer Ketencoglu mu çıkacak?

Mehtap öğretmen Bahadır ve babası Bilal’i okula çağırır. Mehtap öğretmen bu daveti neden yapmıştır ve bu kadar sinirlidir?

Güldür yeni bölümde ‘Bu Tarz Benim’ yarışmasına da değinmeden geçemeyecek. “Tarzım Benim”de eleme heyecanı yaşanacak. Programa katılan ünlü şarkıcı Gökçe’nin seçtiği konsept beğeni alacak mı?

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 47. BÖLÜM TANITIMI – 7 KASIM CUMA

GÜLDÜR GÜLDÜR'DE YAYINLANAN "PLAZA DİLİ" SKECİ ÇOK BEĞENİLMİŞTİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!