Arkadaşım Hoşgeldin'in konuğu Model Grubu!

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşım Hoşgeldinin konuğu Model Grubu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2014 16:11

Tolga Çevik'in uzun yıllar televizyonlarda yayınlanan programı Arkadaşım Hoşgeldin yepyeni bölümüyle Kanal D'de.

Haberin Devamı

Komedi Dükkanı programının devamı niteliğinde olan ‘Arkadaşım Hoş geldin’e bu hafta Model grubu misafir oluyor. Yeni bölüm fragmanından da anlaşılacağı üzere Tolga Çevik ve Ezgi Mola sahnede Model ile epey didişecek. Yeni bölümde ‘Arkadaşım’ bir kampa gider ve orada Model Grubu ile karşılaşır ve 80’li yıllara doğru bir yolculuğa çıkar. Model grubunun solisti Fatma, Tolga Çevik’in hareketlerine gülmekten şarkısını söylemekte bir hayli zorlanacak.

Yönetmen Fırat Doğu Parlak’ın sürekli uğraştığı 'Arkadaşım', Ezgi Mola ile beraber sahnede kimi zaman piyanist Özer Atik’in katkılarıyla yarı doğaçlama olarak devam ediyor.

ARKADAŞIM HOŞGELDİN YENİ BÖLÜM

Gösterinin ikinci bölümünde ise Arkadaşım ve Ezgi sirkte çalışmaya başlayacaklar. Yönetmen’in talimatıyla trapez gösterisi yapmak zorunda kalacak olan Arkadaşım küçük bir düşme kazası da geçirecek. İzleyiciler arasında Sertab Erener'in de bulunduğu yeni bölüm Kanal D’de saat 23.00’da ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Arkadaşım Hoşgeldinin konuğu Model Grubu

Tolga Çevik'in rol aldığı bazı oyunlar ve rolleri: Bana Bir Şeyhler Oluyor - Ramazan, Sen Beni Sevmiyorsun - Edi, Kalbin Sesi - Bob, Kelebekler Özgürdür - Can, Küheylan - Alan Strang.

BAKMADAN GEÇME!