İzzet Yıldızhan kaç yaşında? İzzet Yıldızhan’ın son hali

Güncelleme Tarihi:

İzzet Yıldızhan kaç yaşında İzzet Yıldızhan’ın son hali
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 10:41

Uzun süredir sessizliğini koruyan İzzet Yıldızhan, son haliyle dikkatleri üzerine çekti. Yeni tarzıyla çeşitli programlara katılan İzzet Yıldızhan’ın yaşı, nereli olduğu, kariyeri gibi özel hayatına ilişkin bilgiler merak konusu oldu. Peki, yeni tarzıyla adından söz ettiren İzzet Yıldızhan kaç yaşında?

Haberin Devamı

İzzet Yıldızhan, 1 Nisan 1963 tarihinde Diyarbakır-Çermik ilçesine bağlı bir Zaza köyü olan Sinek’te doğdu. 15 çocuklu ailenin en küçüğü olan İzzet Yıldızhan, Babasını bir yaşındayken kaybetti. İlkokulu ikinci sınıftayken bırakmak zorunda kaldı. Sonradan ilk ve ortaokulu dışarıdan bitirdi. Yedi yaşında berber çıraklığı yapmaya başladı.13 yaşındayken çalışma hayatına başlayan İzzet Yıldızhan, 1980 yılında Ankara‘da TRT sanatçılarından Fevzi Atlıoğlu ile tanışarak müzik dersleri almaya başladı. Bir müddet sonra 1981 yılında Ankara Kınalı Pavyon’da sahne almaya başlayan İzzet Yıldızhan, kebapçılığı bırakarak sadece müzik ile devam etti.

“İsimsiz asker – sen yoksun” adlı İlk albümünü Selami Şahin‘in teklifini kabul ederek yaptı. İkinci albümü “Nerelerdesin” Emrah‘ın desteği ile onun firmasından çıkarttı. Üçüncü albümü “Birisi” adı ile çıkardı ve şöhreti yakaladı. Aynı yıl 1998 yılında başrolünü oynadığı “Birisi” adlı dizi ile hayranlarının gönlüne taht kurdu. Yine “Birisi” albümü ile Magazin Gazetecileri Derneği altın objektif ödülünü “yılın sanatçısı” ünvanıyla aldı.

Haberin Devamı

Gazinocular kralı Fahrettin Aslan‘ın teklifi ile İstanbul’da ilk sahne hayatına Büyük Maksim Gazinosu‘nda başlayan İzzet Yıldızhan, Muazzez Abacı, Pınar Eliçe, Petek Dinçöz gibi çok değerli sanatçılarla Maksim Gazinolarında başarılı sahne çalışmaları yaptı.26 Aralık 2007 yılından Kasım 2011 ayına kadar Kanal 7 televizyonunda “İzzet Yıldızhan Show” adlı programı sundu. 2013 yılında Show Tv’de Bülent Ersoy‘la birlikte bir program başlattılar; ancak, İzzet Yıldızhan programın ikinci haftası ayrıldı.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!