İbrahim Tatlıses’ten Üzücü Haber

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Tatlıses’ten Üzücü Haber
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 21:59

Türk müziğinin önemli isimlerinden İbrahim Tatlıses, geçirdiği rahatsızlık sonucu İzmir’de hastaneye kaldırıldı. Yıllardır oynadığı filmler ve şarkıları ile Türk halkının gönlünde taht kurmuş olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, İzmir’de geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, gece saat 04.00 sıralarında aldığı bir ağrı kesici nedeniyle rahatsızlanan Tatlıses, hemen İzmir Kahramanlar'daki özel bir hastaneye getirildi.

Doktorlar tarafından muayene edilen ve ilk müdahalesi yapılan ünlü sanatçının sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Haydar Sucuoğlu yaptığı açıklamada, "Ünlü sanatçımız gece 04.00 sıralarında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. İlk yaptığımız incelemede ağrı kesici aldıktan sonra vücudunda aşırı bir alerji oluşmuş. Tedavisini yürüttüğümüz sanatçımızın şuan gayet durumu iyi. Şuan kardiyoloji kliniğinde gerekli tetkikler sürüyor" şeklinde açıklama yaptı.

Taburcu Edildi!

Aldığı ağrı kesici nedeniyle vücudunda aşırı alerji olduğu anlaşılan ünlü sanatçı Tatlıses, İzmir’de tedavi gördüğü hastaneden yoğun güvenlik önlemleri altında taburcu edildi. İbrahim Tatlıses, taburcu sonrası hastane yönetimine sitem etti. Peki; İbrahim Tatlıses, doktora ne dedi?

Haberin Devamı

Tatlıses’den Doktoruna Tepki!

Tedavi gördüğü İzmir Kahramanlar’daki hastaneden yoğun güvenlik önlemleri altında taburcu olan İbrahim Tatlıses, kişisel Twitter hesabından bir tweet atarak Op. Dr. Ali Haydar Sucuoğlu’na tepki gösterdi.

İbrahim Tatlıses’ten Üzücü Haber

İbrahim Tatlıses Kimdir?

Gerçek soyadı “Tatlı” olan İbrahim Tatlıses, 1952 yılında Şanlıurfa’da dünyaya geldi.

Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı, iş adamı olan İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır.

Ayağında Kundura türküsü ile ünlenen Tatlıses, günümüze kadar otuzdan fazla albüm çıkardı, birçok filmde oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı ve 19 yıl süren İbo Show'da sunuculuk yapmıştır. Tatlıses, Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan ile Orta Doğu'da da tanınmaktadır.

Müzik, televizyon ve sinemanın yanında İbrahim Tatlıses'in gıda, turizm, inşaat, iletişim (TV kanalı, radyo istasyonu), ulaşım gibi birçok alanda yatırımı bulunmaktadır. 14 Mart 2011 tarihinde program çıkışı uğradığı silahlı saldırıdan ağır yaralı olarak kurtuldu.

BAKMADAN GEÇME!