Yılbaşına ışıltı yakışır

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşına ışıltı yakışır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2023 07:00

2024’e girmeye sayılı gün kaldı. Yeni yılı ışıl ışıl karşılamak isteyenler alışveriş yapmaya başladı bile... Biz de tüm yıl ışıl ışıl geçsin diye o gece için en dikkat çekici parçaları derledik. Taşlar, payetler, pullar ve göz alıcı aksesuarlarla bu yıl da parıldayacağız.

Haberin Devamı

Aralık ayı yeni yıla hazırlanmakla, erken yılbaşı davetleriyle geçiyor. Her yer ışıl ışıl, her yer hareketli... O nedenle yalnızca 31 Aralık gecesi değil, tüm ay boyunca yılbaşı ışıltısını üzerimizde hissediyoruz. Bu yıl yılbaşı eğlencelerini, davetlerini sevenler ekstra şanslı çünkü tüm mağazalar metalik, taşlı, pullu, payetli ürünlerle  dolu. Elbiseden ayakkabıya, aksesuar ve hatta makyaj malzemelerine kadar her parça ışıltılı. Ayın ruhu bu... Aralık ayı kulağımıza dilediğimiz kadar abartmakta özgür olduğumuzu fısıldarken içimizdeki divayı açığa çıkarmaktan neden çekinelim? Peki bu yıl ne tür kıyafetler karşımıza çıkıyor, hangi parçaları tercih etmeli, yılbaşı gecesine nasıl hazırlanmalıyız? 7 maddede listeledik.

Payetler ve taÅŸlar:ÂHer yılbaşı olduÄŸu gibi bu sene de payetler ve taÅŸlarla iÅŸlenmiÅŸ kıyafetler çok popüler. Bu sezon, payetler alışılanın dışında farklı boyut ve renklerde tasarlanıyor. Altın, gümüş, siyah gibi klasiklerin yanında yeÅŸil, mor, kırmızı gibi canlı renklerde olanlar da var.

Haberin Devamı

Yılbaşına ışıltı yakışır

Tasarımlarda renkli payetler de kullanılıyor.

Metalik renkler:ÂYılbaşı gecesinin enerjisini ve coÅŸkusunu yansıtan ideal seçenekler arasında metalik renkler. Hele ki sezonun öne çıkan trendlerinden biri de olunca birçok markada kolayca bulmak mümkün. Altın, gümüş veya bakır tonlarında bir elbise veya aksesuar seçerek hem sofistike hem de göz alıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yılbaşına ışıltı yakışır

Badgley Mischka 2023 Kış Koleksiyonu’ndan...

Tüller, fırfırlar: Eğlenceli ve şık bir stil istiyorsanız, sezonun modası olan tüllü ve fırfırlı etekleri tercih edebilirsiniz. Romantik bir stil yaratacak tüllü elbiseleri taşlı mücevherlerle eşleştirebilirsiniz. 

Beyaz elbiseler: Geleneksel olarak başlangıçları temsil eden beyaz elbiseler yılbaşı gecesi için de harika bir seçenek olabilir. Kış için beyaz akla gelen ilk renk olmasa da zarif ve temiz bir görünümün ortaya çıkacağını söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Blazer takımlar: Yılbaşı gecesine maskülen bir şıklık katmak isterseniz blazer takımlar harika bir tercih olabilir. Parlak renkler veya metalik detaylar içeren bir blazer takımla göz alıcı bir tarz yakalayabilirsiniz.

Yılbaşına ışıltı yakışır

Bu yıl sadece giysiler değil çanta gibi aksesuarlar da iddialı bir ışıltıya sahip...

Aksesuar ışıltısı: Taşlı uzun küpeler, ilk bakışta dikkatleri üzerine çeken gerdanlıklar, bilezikler... İddialı bir takının olmadığı bir yılbaşı stili hayal edemiyoruz. Özellikle 2024’te altın ve siyah birlikteliği içeren takıların başrolde olduğunu söyleyelim. Bir de en dikkat çekici aksesuarın kalın metalik bileklikler olacağının altını çizelim. 

Haberin Devamı

Yılbaşına ışıltı yakışır

MSGM imzalı ayakkabı yılbaşı gecesi için dikkat çekici bir seçim olabilir.

Yılbaşı gecesi makyajı: Tıpkı kıyafetlerimizde olduğu gibi makyajımızda da aşırıya kaçmakta özgürüz yılbaşında. Özellikle gözlerde simli ve ışıltılı detaylara yer verebilirsiniz. Göz kenarlarına minik taşlar yapıştırarak daha da çarpıcı gözlere sahip olabilirsiniz.  Bu geceye kırmızı ruj da çok yakışıyor ancak aman dikkat! Kırmızı ruj kullandığınızda geri kalanı naturel tonlarda tutmaya özen gösterin. Makyajda taş ve ışıltı size göre değilse dumanlı gözlerden vazgeçmeyin.

HER TARZA UYGUN

Yılbaşına ışıltı yakışır

Haberin Devamı

Bu elbiseyle taşlı, uzun bir küpe kullanabilrisiniz. Zara, 990 lira

Yılbaşına ışıltı yakışır

İnci ve taşlarla bezenmiş bir elbise seçeneği. H&M, 1.799 lira

Yılbaşına ışıltı yakışır

Simli bir allıkla ışıltıyı cildinize taşıyın. Sephora, 449 lira

Yılbaşına ışıltı yakışır

Canlı renklerde, metalik kıyafetler göze çarpıyor. Koton, 1.199 lira

Yılbaşına ışıltı yakışır

Bu payetli takım modası hiç geçmeyecek tarzda. DeFacto, ceket 424.99 lira; pantolon 449.99 lira

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!