Yerli yabancı karışık

Güncelleme Tarihi:

Yerli yabancı karışık
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 27, 2023 12:15

Bu yaza damga vuran ‘Barbie’ filminin albümü de çıktı. Genç rap’çiler Revart ve Lukhan ilk kez birlikte çalıştı. Semicenk ise yeni şarkının söz ve müziğini kendisi yaptı.

Haberin Devamı

Yıldızlar geçidi

Gişe rekorları kıran ‘Barbie’ filminin iddialı albümü de nihayet yayımlandı. Albüm adeta yıldızlar geçidi... Dua Lipa, Sam Smith, Billie Eilish, Lizzo ve dahası… Mark Ronson’ın prodüktörlüğünde hazırlanan albümde bizim favorilerimiz Billie Eilish’in duygusal parçası ‘What Was I Made For?’ ve HAIM’den ‘Home’ oldu.

Yerli yabancı karışık

‘Barbie The Album’ (Albüm)

Çeşitli sanatçılar

Atlantic Records

Dans eder miyiz?

Genç kuşağın iki yetenekli rap’çisi Revart ve Lukhan ilk kez birlikte bir şarkıya imza attı. İkilinin sözlerini yazıp besteledikleri ‘Neye Varacaksın’ romantik bir dans parçası. Düzenlemesindeyse Aerro imzası var.

Haberin Devamı

Yerli yabancı karışık

‘Neye Varacaksın’ (Tekli)

Revart ve Lukhan

Sony Music Türkiye

Yine feryadı var

Kariyer basamaklarını adım adım çıkmaya devam ediyor Semicenk. Tarzı belli. Rap’e göz kırpan, tadında bir arabesk… “Yine feryadım var. Nedir izahı’ diye sorduğu yeni şarkısı ‘Tanrım Reva Mı?’nın söz ve müziği kendisine ait. Şarkının düzenlemesini de kendisi yapmış.

Yerli yabancı karışık

‘Tanrım Reva mı?’ (Tekli)

Semicenk

Eva Records

 

Deeperise dokunuÅŸu

Barış Demirel, Sibel Alaş’ın unutulmaz şarkısı ‘Adam’ı 30 yıl sonra yorumlamıştı. Şimdi o versiyonun remiksi de çıktı. Üstelik sevilen prodüktörlerden Deeperise’ın imzasıyla… Şarkıyı bir üst noktaya taşıyan, başarılı bir çalışma olmuş.

Â

Yerli yabancı karışık

‘Adam’ (Tekli)

Barış Demirel, Deeperise

Universal Music Türkiye

 

Haberin Devamı

Mesajınız iletildi

Oğuzhan Koç risk almayı sevmeyen müzisyenlerden. Bir tarzı var ve zaten o tarzıyla da çok seviliyor. Söz ve müziği kendisine ait yeni şarkısı ‘Yok mu?’nun prodüktörü Çağrı Telkıvıran. Bu hareketli şarkı, sözleri nedeniyle bir süre önce boşanan müzisyenin eski ilişkisiyle bağdaştırılıyor.

Â

Yerli yabancı karışık

‘Yok mu?’

Oğuzhan Koç

Hypers Musi

Yerli yabancı karışık

Yorum farkı

Canlı müzik sahnesinin sevilen ismi Begüm Obiz, yoğun çalışma temposunu avantaja çevirenlerden. Sahne tecrübesi sayesinde sadece sesi değil, yorumculuğuyla da konuşuluyor. Yeni şarkısı ‘Sevebilirim ki’yi dinlediğinizde biz de bunu fark edeceksiniz. Söz ve müziği Onur Özdemir imzalı şarkının düzenlemesi Çağrı Telkıvıran tarafından yapılmış.

‘Sevebilirim ki’ (Tekli)

Begüm Obiz

Sony Music Türkiye

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!