Yazlıklar çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Yazlıklar çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2023 07:00

Bayram öncesi müzik piyasası da hareketlendi. Sena Şener, Melike Şahin, Sefo ve Bar B... Farklı müzik türlerinin başarılı temsilcileri yeni çalışmalarıyla yaz sezonuna iddialı şekilde giriyor.

Haberin Devamı

Daha sert

‘Kaybettiklerimi
Geri Ver’ (EP)
Sena Şener
Pasaj Müzik

Yazlıklar çıkıyor


3 şarkılık yeni çalışması ‘Kaybettiklerimi Geri Ver’ Sena Şener’in müziğinin sertleştiğinin habercisi niteliğinde. Albüme adını veren şarkıyı Şener bir konser dönüşü uçakta yapmış. Hatta kayıt cihazını da gizli gizli kullanmış. Şener, içinde tutamadıklarını aktardığı yeni şarkılarıyla dinleyicileri
farklı bir müzikal yolculuğa çıkarıyor.

Düğün hediyesi

‘Diva Yorgun’ (Tekli)
Melike Şahin
Gülbaba Records&Diva Bebe Records

Yazlıklar çıkıyor

Haberin Devamı

Melike Şahin yaza söz ve müziği Mabel Matiz’e ait ‘Diva Yorgun’la giriyor. Aslında bu şarkı geçen günlerde evlenen müzisyene Matiz’in düğün hediyesi. Şarkının iki versiyonu var. İlki nostaljik, ikincisi melankolik bir atmosfere sahip.

Bu şarkıdan kaçış yok

Araba (Tekli)
Sefo
Sony Music Türkiye

Yazlıklar çıkıyor

Şehirlerin ‘piyasa’ olarak nitelendirilen caddelerinde turlayan arabalardan bu yaz bu şarkıyı sık sık duymaya hazır olun. Hem de bangır bangır çalarken... Sözleri ve müziği Sefo’ya ait olan ‘Araba’nın prodüktörlüğünü Divxrse üstlenmiş.

Üçü bir arada

‘Jilet’ (Tekli)
Bar B
Warner Music Türkiye

Yazlıklar çıkıyor

Hip-hop, caz ve biraz da arabesk… Farklı türlerin buluştuğu ‘Jilet’ genç yetenek Bar B’nin yeni şarkısı. 2019’da ilk şarkısını yayımlayan Bar B, daha önceki çalışmaları ‘Esrar Gibi’ ve ‘Black Coin’le dikkatleri çekmişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!