Ustalar sahnede

Güncelleme Tarihi:

Ustalar sahnede
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 07, 2023 14:38

Hareketli, enerjik parçalar dinleyerek geçen yaz mevsiminin ardından gelin biraz sakinleşelim. Fettah Can, Sibel Can, Buray ve dahası… Sonbaharın serin esintisine usta müzisyenlerin eşsiz sesleri eşlik etsin.

Haberin Devamı

 

BÄ°R DE ONDAN DÄ°NLEYÄ°N

Fettah Can, Türkiye’nin önemli söz yazarları ve bestecilerinin şarkılarından oluşan yeni bir albüm hazırlıyor. Bu albümün ilk teklisi ‘Zaten Yaz Üç Aydı’ yayımlandı. Söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait şarkıyı Okay Barış’tan dinlemiştik. Şimdi de Fettah Can’ın usta yorumuyla karşımızda.

Â

Ustalar sahnede

‘Zaten Yaz Üç Aydı’ (Tekli)

Fettah Can

Sony Music Türkiye

 

‘KARAKOL’ YENİLENDİ

Sibel Can’ın sevilen şarkısı ‘Karakol’ Deeperise tarafından yeniden düzenlendi. Ustaca yapılmış bu remiks sayesinde şarkının daha fazla kişiye ulaşacağını söylemek mümkün. Can’ın şarkısına yapılan bu modern dokunuşa açık olması da elbette takdire değer. ‘Karakol’ Sibel Can, Sıla Gençoğlu ve Umut Yaşar’ın imzasını taşıyor.

Haberin Devamı

Â

Ustalar sahnede

‘Karakol’ (Tekli)

Sibel Can-Deeperise

Sony Music Türkiye

 

 

TÃœYLER DÄ°KEN DÄ°KEN

Serdar Ortaç’ın Ozan Çolakoğlu prodüktörlüğünde hazırlanan saygı albümünün ikinci bölümü üzerine çok konuşuldu, çok yazıldı. Ama biz yine de Buray’ın ‘Yaz Yağmuru’ yorumuna dikkat çekmek istiyoruz. Buray şarkıyı yolundan saptırmadan kendi tarzında ustaca söylüyor. Şarkıyı dinlerken tüyleriniz diken diken oluyor. Albümün en iyiler sıralamasında bizim ilk üçümüzde.

Â

Ustalar sahnede

‘Yaz Yağmuru’ (Tekli)

Buray

DMC

 

 

TARZIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Son dönemde ilgiyle izlediğimiz, bizi heyecanlandıran isimlerden biri Ataberk Kurnaz. İyi bir R&B vokal öncelikle. Bu tarzı trap soul ile birleştirerek yaptığı ‘Aşağı’ sürekli ivme kaybeden bir aşk hikâyesini anlatıyor. Kurnaz’la yeni tanıştıysanız ‘Yönüm Şaştı Çoktan’ ve ‘Bulutlar Üstünde’ parçalarını da dinlemeyi ihmal etmeyin. 

Haberin Devamı

Â

Ustalar sahnede

‘Aşağı’ (Tekli)

Ataberk Kurnaz

Warner Music Türkiye

 

Akustik yolculuk

Gece Yolcuları sevilen şarkılarının akustik versiyonlarını yayımlamaya devam ediyor. İkinci tekli ‘Ölüm de Var’da gruba genç yetenek Safiye eşlik ediyor. 10 şarkıdan oluşan akustik albümünün devamında Gece Yolcuları, yetenekli müzisyenlerle sürpriz işbirliklerini sürdürecek.

Â

Ustalar sahnede

‘Ölüm de Var’ (Tekli)

Gece Yolcuları-Safiye

Universal Music Türkiye

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!