Siz uyurken cildinize güç katsın... En iyi 10 gece bakım ürünü

Güncelleme Tarihi:

Siz uyurken  cildinize güç katsın... En iyi 10 gece bakım ürünü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2023 07:00

Gündüz yıpranan, kirlenen cildinizi gece dinlendirin ve bakım ürünleriyle sağlıklı, parlak kalmasını sağlayın. Dinlenmiş, sağlıklı bir ciltle uyanmanız için uzman jürimiz en etkili gece bakım ürünlerini seçti.

Haberin Devamı

1- PARLAK VE ESNEK

Drunk Elephant Protini Polypeptide Cream

Cildi güçlendiren, parlaklık ve esneklik kazandıran bir ürün. Yüzde 10 laktik asit, cildi güçlendirici sinyal peptitler, bitki büyüme faktörleri ve destekleyici aminoasitler içeriyor. Ürün leke, gözenek ve yaşlanma gibi sorunlarla savaşma iddiasında. Esra Er Kursan, Ayfer Aydın, Çisem Çakır, Ezgi Özkur önerisi. 50 ml, 2.859 lira.

2- DAHA SIKI BİR GÖRÜNÜM

Lancome Rénergie Nuit Multi-Lift Sıkılaştırıcı Gece Kremi

Tüm cilt tiplerinin kullanabileceği, aynı zamanda nemlendirici özelliği de olan bu ürün için Metin Uyar “Temizlenmiş cilde ve boyna ince bir katman halinde sürebilirsiniz. Zenginleştirilmiş formülü sayesinde cildiniz daha sıkı bir görünüm kazanır. Kırışıklıkların görünümünde azalma olur” diyor.
50 ml, 3.666 lira.

Haberin Devamı

3- LEKELERİ AZALTIYOR

Caudalie Vinoperfect Leke Karşıtı Glikolik Gece Bakım Kremi

Cilt lekelerini azaltmak üzere tasarlanmış bu ürün gece boyunca etkili oluyor. Yağsız olan krem yüzde 95 doğal türevli içeriklerden oluşuyor ve soyucu etkisiyle sabaha parlak ve canlı bir ciltle uyanmanıza yardım ediyor. Düzenli kullanımda daha eşit bir cilt tonu gözlemlemek mümkün. Çisem Çakır ve Esra Er Kursan tavsiyesi. 50 ml, 900 lira.

4- SİYAH NOKTALARA KARŞI

Etat Pur Saf Salisilik Asit Serum

Gözenekleri temizleyen ürün, cildi yumuşatıyor ve daha temiz görünmesini sağlıyor. İçerdiği salisilik asit sayesinde ciltteki pürüzlerin, siyah noktaların azalmasına yardımcı oluyor. Ayfer Aydın “Siyah nokta karşıtı sivilce ve lekelerin tedavisinde etkili olan serum gece kullanıma uygun, şahane bir ürün” diyor. 15 ml, 529,90 lira.

5- YENİLEYİCİ ETKİSİ VAR

Abtira Garden Fruit Night %5 AHA Yeni Formül Nemlendirici ve Canlandırıcı Gece Kremi

Esra Er Kursan tavsiye ediyor: “İçerdiği meyve özleri ve asitleri sayesinde cildi yenileyici etkisi olan bu nemlendirici özellikle ciltteki pürüz ve lekeleri gideriyor. Antioksidan özelliği sayesinde yaşlanma karşıtı etkisi de var.” Ürün hayvanlar üzerinde test edilmemiş. 50 ml, 650 lira.

6- CİLDİ AYDINLATIYOR

Bioderma Pigmentbio Night Renewer

Sibel Berksoy ürünü şöyle anlatıyor: “Özellikle leke problemi olan ve lekelenmeye eğilimli ciltler için uygun. C ve E vitaminleri cildi erken yaşlanma belirtilerine karşı koruyor ve kahverengi lekelerin azalmasını sağlıyor. İçeriğindeki salisilik asit sayesinde ciltte aydınlatıcı bir etki oluyor.” Hafif bir dokusu olan ürün hassas ciltler için de ideal. 50 ml, 597 lira.

Haberin Devamı

7- DÜZENLİ KULLANMAK GEREKİYOR

Avon Anew Portinol Power Göz Çevresi Kremi

“Kolajen desteğiyle cildinizin güçlenmesine yardımcı oluyor. Etkisini 7 günde görebilirsiniz. Düzenli kullanmalısınız. Derinlemesine yoğun nemlendirme özelliğiyle ince çizgi ve kırışıklıklara karşı etkili. Hafifleyen kırışıklıkların yanı sıra daha pürüzsüz, daha sıkı, daha parlak ve genç bir cilt görünümü elde edebilirsiniz” diyor Nilüfer Pazvantoğlu. 15 ml, 159,99 TL

8- KAZAYAKLARINA ETKİLİ

Neutrogena Retinol Boost Göz Kremi

Gözle görünen yaşlanma belirtileri olan ince çizgiler, kırışıklıklar ve inatçı kazayağı izleriyle etkin bir şekilde mücadele ediyor. Cildi derinlemesine nemlendirerek sağlıklı bir görünüm kazandırıp cilt tonunu eşitlemeye yardımcı oluyor. Güneş Ertürk “Retinolün kolajen arttırıcı özelliğiyle kırışıklığa eğilimli ciltler için tercih edilebilir” yorumunu yapıyor. 15 ml, 457 lira.

Haberin Devamı

9- DOLGUNLUK HİSSİ…VERİYOR

Sephora Collection Firming Sleeping Cream

Ürünü Damla Durak öneriyor: “Uygun fiyatlı ancak yüksek kaliteli içerikler aradığımda elim hemen Sephora Collection ürünlerine gidiyor. Bu sıkılaştırma etkili gece kremi de o ürünlerden biri. Ciltte yarattığı o sıkılık ve dolgunluk hissini seviyorum ve bunu yüzde 95 doğal kökenli içeriklerle yapıyor.” 50 ml, 389 lira.

10- SOLGUN CİLTLERE IŞILTI

Greenlabel Pre+Probiyotik Serum

İpek Koşan ürünü tavsiye ediyor: “Cilt yüzeyi milyonlarca bakteri ve mantar çeşidi barındırır. Probiyotiklerin özel kombinasyonuyla hücre yenilenmesini sağlayan bu serum, cilt florasını düzenlemeyi amaçlıyor. Cildi onarıp, yenileyip tazeliyor. Yorgun ve solgun ciltlere ışıltı katıyor.” 30 ml, 225 lira.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!