Barbie bizi diskoya götür

Güncelleme Tarihi:

Barbie bizi diskoya götür
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2023 07:00

Dua Lipa, Barbie filminin soundtrack albümünde ‘Dance the Night’ adlı şarkıyı seslendirdi. Güneş ‘Haydi Gel Benimle Ol’ diyerek gençleri sahillere çağırıyor. Gökhan Türkmen ise sihirli anları kayıt altına alıyor.

Haberin Devamı

Modadan sonra sıra müzikte

Daha gösterime girmedi ama şu sıralar her yerde ‘Barbie’ filmi konuşuluyor. Moda dünyasına resmen damgasını vurdu. Sıra geldi müziğe... Filmin soundtrack albümünde Lizzo’dan Charlie XCX’e kadar birçok isim var. Açılışı da bir disko şarkıyla Dua Lipa yaptı. ‘Dance the Night’ sadece Barbie ve Ken’i değil, herkesi ışıltılı dans pistine davet ediyor.

Taşlar yerine oturuyor

Hip-hop dünyasında taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor, bu sayede kalıcı olacak isimleri tahmin etmek de kolaylaşıyor. Alternatif tarzıyla öne çıkan Revart da takip ettiğimiz isimlerden. Söz ve müziği kendisine ait yeni şarkısı ‘Neydi Derdin’in düzenlemesi, bir önceki çalışması ‘Girdap’ gibi Aerro imzalı.

Barbie bizi diskoya götür

‘Neydi Derdin’ (Tekli)
Revart
Sony Music Türkiye

Haberin Devamı

Güneş’ten bir klasik

Yaz geldi mi sevilen isimlerin dondurma markaları için yaptığı şarkılar da duyulmaya başlıyor. Güneş de bu akıma uymuş. Bir Sezen Aksu klasiği olan ‘Haydi Gel Benimle Ol’u ünlü bir marka için düzenleyip (remake) yorumlamış. Gençler büyük olasılıkla bu enerjik versiyonu dilinden düşürmeyecek.

Barbie bizi diskoya götür

‘Haydi Gel Benimle Ol’
Güneş
Sony Music Türkiye

Tekrarı yok

Konser izlemenin bir sihri vardır. Çünkü o anların çoğu zaman bir tekrarı yoktur. Gitaristin attığı solo, konuk sanatçıyla yapılan düet… Gökhan Türkmen de böyle düşünüyor olsa gerek ki Zorlu PSM’de verdiği ‘Kontekst’ konserindeki düetleri yayımlama kararı almış.

Barbie bizi diskoya götür

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!