Sergen Deveci feci kazadan 141 gün sonra sahnelere döndü: İmparator yaptı ben de yaparım!

Güncelleme Tarihi:

Sergen Deveci feci kazadan 141 gün sonra sahnelere döndü: İmparator yaptı ben de yaparım
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2023 09:45

Tiyatro ekibiyle turne dönüşü geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen Sergen Deveci, 141 gün sonra sahnelere döndü. Deveci, “İmparator İbrahim Tatlıses daha önce yaptı. Sahneye çıktı ve keyif aldığı işle iyileşti. Ben neden yapmayayım” dedi.

Haberin Devamı

SERGEN Deveci, Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy’un başrolünü paylaştığı “Baş Belası” adlı tiyatro oyununun ekibinin içinde bulunduğu minibüs, TIR’a çarpmıştı. Ekipten 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada Deveci’nin boynu kırılmış ve omurilik yaralanması nedeniyle felç kalma riski yaşamıştı.

Sergen Deveci feci kazadan 141 gün sonra sahnelere döndü: İmparator yaptı ben de yaparım

Bir yıldan önce ayağa kalkamayacağı öngörülen oyuncu, beklenenden daha kısa sürede iyileşti. Deveci, 141 gün sonra sahnelere döndü. Oyuncu önceki akşam Beşiktaş’taki BKM Açık Mikrofon’da stand up gösterisi yaptı.

Sergen Deveci, sahne öncesinde duygularını şöyle dile getirdi: “İmparator İbrahim Tatlıses sahnelere çıktı ve keyif aldığı işi yaparak iyileşti. ‘Ben neden yapamayayım’ diye düşündüm. Daha uzun bir süreç olacak diye düşünüyordum ama olmadı; iyi ki de olmadı. Ne olacağını bilmediğim bir süreçti. İyi düşünmek, iyi etkiliyor. Kaza geçirdiğim arkadaşlarım da çok destek oldu bana.”

Haberin Devamı

YAŞADIKLARIMLA İLGİLİ ŞAKA YAPMAK İSTERİM

SERGEN Deveci, sahnede yaşadıklarıyla ilgili espriler de yapacağını açıkladı: “Başıma bir şey geldi. Bir süreçten geçtim ve tabii ki bununla ilgili söyleyecek birkaç sözüm olmalı. Bununla ilgili biraz şaka da yapmak isterim. Amacım kimseyi kırmak ya da rezil etmek değil. Bu da benim bir organım gibi... İyi şakalarım var.” 

Sergen Deveci feci kazadan 141 gün sonra sahnelere döndü: İmparator yaptı ben de yaparım

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!